Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, melyik a jobb megoldás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, melyik a jobb megoldás?

Figyelt kérdés

Ha egy nő látszólag érdekel titeket, keresitek, szívesen találkoztok vele, és ez azután is így megy hogy többször lefeküdtetek(tehát nem csak addig) majd szinte egyik napról a másikra megszakítjátok a kapcsolatot,de ha keres titeket rendesek vagytok vele, akkor még van valami módja annak, hogy visszaszerezze a figyelmeteket, érdeklődéseteket?

Ilyenkor mi a jobb megoldás,ha a nő nem keres, és "érdektelen" ha nagyritkán keresitek, vagy ha keres, és kimutatja hogy számítotok neki?

2019. okt. 20. 20:28
 1/8 Klau97hun ***** válasza:
50%
Mi okból szakítottátok meg a kapcsolatot? Az se teljesen mindegy
2019. okt. 20. 20:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem volt oka, egyszer csak nem keresett többé. Néhány nap után kerestem, akkor normális volt, de utána megint nem keresett... Rákérdeztem, azt mondta nincs velem semmi gondja csak mostanában nincs kedve annyit beszélgetni
2019. okt. 20. 20:47
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Kérdezd meg tőle, miért van ez.
2019. okt. 20. 21:30
 4/8 A kérdező kommentje:
mint írtam is, megkérdeztem. A kérdés az, hogy ha érdeklődöm vagy ha "elérhetetlen" vagyok, akkor van több esélyem hogy mégis erdekeljem?
2019. okt. 20. 21:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

figyelj ha téged nem keres akkor nem akar semmit, ha akarna keresne

ha egy kapcsolat kihült és már itt pedig csak szex volt nem is kapcsolat, akkor kb azt újra melegíteni nem igen lehet

arra kelettél neki, megkapott és hamar megunt

most keresi a következőt

ha esetleg a nem sikerül neki a következő, akkor még felfog keresni h ürítsen egyet de ez csak ideiglenes dolog lesz

Keress egy normális embert akinek te is kellesz és nem csak arra, ebből nem lesz semmi

2019. okt. 20. 22:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az #5-ös írja, töööööööööökmindegy mit csinálsz, ha nem akar a pasi veled többet, csak néha megdugni és kész, akkor tótágast is állhatsz. Hívogathatod, írogathatsz, de zaklatásnak fogja venni. Legyen már önbecsülésed, ez a történet ennyi volt, nyiss mások felé.
2019. okt. 20. 22:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Játszmával semmit nem érsz el. Nem érdekled annyira, de emberileg normális veled, ha úgy van. Becsüld többre magad, könyörgöm.
2019. okt. 21. 12:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Valamiért átugrotta a szemem azt a részt, hogy le is feküdtetek. Így még világosabb. De b tervnek mindeképp ott vagy. Ha nem elég megalázó, várj rá nyugodtan...
2019. okt. 21. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!