Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sértett meg?
Mindig sminkeltem magam , de nem eröteljesen , csak rúzs és szemkontúr stb , es úgy járok a munkába , nekem tetszik és igy eltudom jobban fogadni magam , kulönben volt idöszak , amikor nem tudtam kimenni a házból , annyira nem tetszettem magamnak .
Tehát magamért teszem , nekem ez fontos
Van egy férfi a munkahelyemen , aki azt találta mondani , mikor összegyultunk többen és ott volt egy csaj is , aki nem sminkelt sosem , rámnézve provokálva mondta , hogy neki sokkal jobban bejön a NATÚR stilus , minek a smink a nöknek es a pózolás , igaz ? Kérdezte tölem ironikusan . A ”natúr” csaj nagyon buszkén , boldogan kacagott .
Miért akart megalázni?
Imponálni akart amásiknak ?
Nagyon duhös lettem , nagyon megalázó volt !
Akkor szoval tetszik a munkahelyèn neki egy "ffi", aki meg ugy ràzza le magàrol, hogy eki àll nyilvànosan sértegetni?
Valahogy ez a helyzet sem lép tul az óvodàs szinten.
Hu de jo hogy en egyedül dolgozom.a kolektiva csak neten van meg telefonon. Megint nagyra èrtékelem a munkahelyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!