Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sértett meg?
Mindig sminkeltem magam , de nem eröteljesen , csak rúzs és szemkontúr stb , es úgy járok a munkába , nekem tetszik és igy eltudom jobban fogadni magam , kulönben volt idöszak , amikor nem tudtam kimenni a házból , annyira nem tetszettem magamnak .
Tehát magamért teszem , nekem ez fontos
Van egy férfi a munkahelyemen , aki azt találta mondani , mikor összegyultunk többen és ott volt egy csaj is , aki nem sminkelt sosem , rámnézve provokálva mondta , hogy neki sokkal jobban bejön a NATÚR stilus , minek a smink a nöknek es a pózolás , igaz ? Kérdezte tölem ironikusan . A ”natúr” csaj nagyon buszkén , boldogan kacagott .
Miért akart megalázni?
Imponálni akart amásiknak ?
Nagyon duhös lettem , nagyon megalázó volt !
1. Igazából nem magadért teszed, ez csak hiszed, mert tudatosan nem ismered fel, hogy valójában azért sminkelsz, hogy megfelelj másoknak. Ha nem akarnál senkinek megfelelni, tetszeni, akkor nem sminkelnél. Tehát nem magadért sminkelsz, hanem másokért.
2. Megsérteni senki sem tud téged. Ha megsértődsz, az a te választásod.
Magamért teszem , maskepp depis leszek es nem megyek ki a házból .
Tejért is igy ugrok le , soha smink nelkul
Tipikus àldozathibàztatàs ami itt is megy.
Ezért sincsenek a munkahelyi zaklatäsok nagy resze jelentve.
"Magamért teszem , maskepp depis leszek es nem megyek ki a házból "
Hát igen, pont azért nem mész ki a házból, mert nem akarod, hogy mások smink nélkül lássanak, tehát MÁSOKÉRT sminkeled magad, nem magadért, csak nem ismered ezt fel. Ha egyetlen ember sem létezne magadon kívül, akkor eszedbe se jutna sminkelni.
Ezt mondd meg akkor a kérdezőnek is, hogy ne akarja magát felszedetni munkatárssal mert hát ez egy munkahely ahova dolgozni és nem párt keresni járunk be.
Az érem másik oldalát se hagyd figyelmen kívül, ha már ilyen nagy erkölcs csősz akarsz lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!