Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétek-e az egyetemi tanárotokkal egy viszonyba?
33 éves nő vagyok, az oktatóm 38 éves. Mindketten sportolunk, többdiplomás emberek vagyunk.
Számomra egyértelmű jeleket ad, biztos vagyok benne, hogy megmozgattam benne valamit. Szexista kijelentései vannak, magabiztos, jókiállású férfi, aki tudja magáról, hogy bejön a nőknek.
Milyen előnyei és hátrányai lehetnek, ha ebbe a dologba jobban belebonyolódunk?
Nekem volt olyan, hogy munkakapcsolat-szerű dologba így mentem bele, bár én is gondolkoztam a rizikón előtte, átgondoltam.
Szerencsére jó emberismerő vagyok és tudom azt, hogy hogyan kell szépen kezelni a helyzeteket, így nem volt gond. (viszont erősen arra felé tendált a dolog, hogy én továbbra sem akartam többet, a férfin viszont már nagyon úgy tűnt, hogy többet is szeretne.. erre a helyzetre érdemes felkészülni, hogy ne üssön vissza rád.)
De ha előre átgondolja az ember a lehetséges kimeneteleket, és van rá megoldása, még ebből sem lehet nagy gond. Csak tudni kell jól kezelni, és nem megsérteni a másik egóját, hogy ne idd mega levét, ha nem egyeznek az igények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!