Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti belemennétek a helyemben ebbe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti belemennétek a helyemben ebbe?

Figyelt kérdés

van egy lány aki már régebben megtetszett (szerintem én is neki) aztán lassan beleszerettem..volt pasija, most szakítottak.

Meghívtam egy pohár borra amiből több pohár lett és végül lefeküdtünk. Másnap mondta, hogy jó volt velem, szeretne még velem lenni, kötetlenül, de komolyat nem akar.

2019. júl. 25. 13:41
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Neked kell tudni, akarsz-e laza kapcsolatot
2019. júl. 25. 13:42
 2/9 anonim ***** válasza:
43%
Én igen. A helyedben is, igen. Tanuld meg a jó távolság-közélség tartás egyensúllyát.
2019. júl. 25. 13:43
 3/9 anonim ***** válasza:
80%

Neked kell eldönteni. Én személy szerint letudnám ezt egy egyszeri kalandnak, ami egy szép emlék, de nem belebonyolódni, mert szereted - de ő azért akar "lazát" - ez sajnos nagyon valószínű - mert az exébe van belezúgva aki ha egyet füttyent szalad is vissza, te meg megszívod.

Kell ez neked? Ugye, hogy nem?

(Bár alapvetően nem kerülnék ilyen szituációba, mert aki "most szakított" azzal nem feküdnék le, nem vagyok egy eszköz ami "búfelejtő" vagy ilyesmi.)

2019. júl. 25. 13:49
 4/9 anonim ***** válasza:
45%

Én azt mondom, hogy ha 1-2 phár borért ágyba tudsz vinni valakit, akkor érdemes lenne ezt a tudásodat kamatoztatni. Ritka kincs, amit a legtöbb embernek nem adatik meg.

Csináld minél gyakrabban, amíg lehet. Fiatalabb már nem leszel soha, 50 évesen meg nem biztos, hogy még működni fog a varázserőd.

2019. júl. 25. 13:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen! Abból utána bármi lehet a későbbiekben!
2019. júl. 25. 13:51
 6/9 A kérdező kommentje:
ő szakított az exével egyébként
2019. júl. 25. 14:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Szakítás után ki akarja élvezni a szingli létet. Ennek vagy most te a része (talán nem egyedüliként). Éljél a lehetőségeiddel, ha egyébként nincs más kötöttséged.
2019. júl. 25. 14:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Nőknél a talán igen. Persze hogy belemennék. Szexszel nincs gond, lehet ebből bármi, de mondjuk még nem szeretnék bele.
2019. júl. 25. 14:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Öledbe hullott a kefegép, használd ki, ez jó... Ingyen van, nem kell a rosszlányokon fizetni érte.
2019. júl. 25. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!