Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti ebbe belemennétek?
Párommal 2 éve együtt vagyunk már. Viszont attol még tetszenek pasik nekem, meg gondolom neki is csajok.
Szeretjük egymást, viszont most a csajokkal megyünk egy nagy buliba, és a buliba ott lesz egy haver aki jol néz ki, de összejövésről ne beszéljünk.
Szoval ha megmondanám a páromnak, hogy lehet pasizni fogok, ezalatt max szájrapuszit értek, akkor megharagudna?
Ti megharagudnátok? Vagy mondanátok hogy hát nem jo, de ha jol esik, de ne essek tulzásba v ilyesmi...
Tudja, hogy szeretem nagyon.
Szoval volt már vki ilyen helyzetbe?
Vagy inkább titokba legyen ha lesz vmi?
21/l
Bírom mikor ismeretlenül leku*váznak.
Ez pedig ne mondja senki, hogy elég indok rá, hogy megtehesse.
3asnak köszönöm.
Egyetlen esetben mennék bele: ha a kapcsolatunk afféle "barátság extrákkal"-típusú lenne, és én is ugyanígy keresgélnék.
Szóval ha - ne vedd sértésnek, de - a "szamár" lennél, nem pedig a "ló".
Komoly kapcsolatban egyértelműen röviden lezárnám az ügyünket: keresgélj nyugodtan, bátran... de nélkülem.
Ha szeretned a parod akkor eszedbe de jutna ilyen szerintem.
Gondolj bele ha forditva tenné ezt veled Te,hogy viselnéd?
Elvinnélek kocsikázni minden lakott területtől jó messze, lekúrnálak, kapnál 5 ezer forintot aztán ott hagynálak a pcsába a prérin.
30/f
több vonzata is lehetne ennek,mert azt írod a barátnőiddel mennél.
mert az egy dolog,hogy sunyiban megcsalod,senki nem tudja meg.
de a barátnőid látnák ezt,vagyis először előttük aláznád romba a barátodat,aztán amikor a lányok elmesélik ezt a srác fiú haverjainak,akkor meg előttük aláznád a porba,hogy milyen szinten nem tiszteled semmilyen formában,sőt nyíltan ismerősök előtt sem vagy rest megalázni a partneredet.
az ismerősök előtti nyilvánosság miatt ezt egyértelműen provokációként értékelném és a megalázásomra irányuló támadásként,vagyis attól tartok nekem is eljárna a kezem ebben az ügyben.
míg ha sunyiban csinálnád és elmondanád,akkor elmaradna a pofon,csak kidobnálak,esetleg leköpnélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!