Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti belemennétek egy ilyenbe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti belemennétek egy ilyenbe?

Figyelt kérdés

Üdv! Adott egy fiatal hölgy. Külsőre OK, belsőleg egy kedves, elkápráztató ember. Ismerkedés során elmondta, hogy neki van egy több éves kapcsolata és együtt lakik az emberrel. Állítása szerint nincs köztük már semmi, meg a barátja flörtölget más nőkkel. A lány szavaiból azt vettem ki, eléggé kedvel, és akar tőlem valamit. Ti mire gondolnátok? Belemennétek ebbe a játékba?

A lányt online ismertem meg.

24/F

2019. aug. 11. 14:09
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Nem. Ha nincs köztük semmi, minek vannak együtt.
2019. aug. 11. 14:11
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Azért, ha belemész azt tudnod kell, hogy szex az 100%, hogy van közöttük és lesz is!
2019. aug. 11. 14:11
 3/5 anonim ***** válasza:
58%

Pontosan, ahogy a második írta.

Attól, hogy nincs semmi, attól rendszeresen meghágják azt a lányt, akivel beszélgetsz, akivel flörtölsz és akire időt szánsz.

Ha te egy képmutató lányra akarsz időt szánni, akkor hajrá! :D

2019. aug. 11. 14:13
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Arra gondoltam, hogy párszor kihasználnám az alkalmat. Annak lehet értelme? Vagy akkor olyanná válok, amilyen a kedves alanyunk?

2019. aug. 11. 14:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
5 éve lakom együtt az exemmel és ha hiszitek ha nem, semmi intim kapcsolat nincs közöttünk. Csak és kizárólag baráti kapcsolat. Szóval igen, lehetséges is hogy a lány igazat mond bármilyen hihetetlen. Én a helyedben adnék neki esélyt.
2019. aug. 11. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!