Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ilyenbe belemennétek? 27/F Nők, Férfiak válaszát várom
Figyelt kérdés
Sziasztok az a nagy helyzet hogy 27 éves szűz férfi vagyok sajnos úgy hozta a sors hogy nem találtam senkit kb a mai napig..természetesen szexkapcsolatról lenne szó amit egy 41 éves hölgy személyében ismernék meg.Mindent bevállal amit szeretnék de én ragaszkodom a gumihoz mert ki tudja milyen partnerei lehettek mert volt egy pár kalandja..ti mit gondoltok menjek bele ebbe a dologba vagy inkább hagyjam?2017. okt. 17. 15:05
2/30 anonim válasza:
Miért a kérdés? ő nem akarja a gumit, vagy ezt miért emelted ki?
3/30 anonim válasza:
Nem ismerem a körülményeket...ha eddig vártál az nyilván azért van mert nem mindegy neked ki az első, nem így van? Ha már eddig vártál most majd' 30 évnyi (lehet, hogy fölös?) feláldozást zúznál össze. Másfelől első így vagy első úgy, ez csak szex, amire egészséges férfinak ennyi idősen igen csak szüksége van. Énbizony úgy megdugnáma helyedben a kis MILF-et, hogy utána napokig nem tud felállni...
4/30 A kérdező kommentje:
kedves 2-es! ő nem szeretne gumit vagyis felajánlotta ezt az opciót..
2017. okt. 17. 15:15
6/30 A kérdező kommentje:
4-es nem..
2017. okt. 17. 15:17
7/30 anonim válasza:
Nem mondod komolyan, hogy nem találtál fiatalabbat?
8/30 anonim válasza:
Na, most akkor nem szeret/nem akar vagy csak ott a lehetőség, hogy nélküle! ez nem mindegy.
Persze, hogy ragaszkodsz hozzá, ez jó! Szóval én nem is gondolkodnék, hogy belemenjek-e vagy sem! Főleg, ha bevállalós, és még nem is rossz muff, minden további nélkül!!!
9/30 A kérdező kommentje:
komolyan írom hát most nem is a kérdésre válaszoltok:D
2017. okt. 17. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!