Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ilyenbe belemennétek? 27/F Nők, Férfiak válaszát várom
Figyelt kérdés
Sziasztok az a nagy helyzet hogy 27 éves szűz férfi vagyok sajnos úgy hozta a sors hogy nem találtam senkit kb a mai napig..természetesen szexkapcsolatról lenne szó amit egy 41 éves hölgy személyében ismernék meg.Mindent bevállal amit szeretnék de én ragaszkodom a gumihoz mert ki tudja milyen partnerei lehettek mert volt egy pár kalandja..ti mit gondoltok menjek bele ebbe a dologba vagy inkább hagyjam?2017. okt. 17. 15:05
21/30 anonim válasza:
Téged nem vonz az, hogy végre egy hús-vér nővel lehetsz? Betegségtől félsz? Vagy attól, hogy gyereket csináltat magának? Ez utóbbin nem csodálkoznék... Volt már ilyen.
Mondd neki azt, hogy eleinte szeretnéd gumival, és amikor már jobban megismeritek egymást, lehet gumi nélkül
Szóval vágj bele, ne hezitálj.
22/30 anonim válasza:
Egy csinos 41 éves nő igencsak jól tud kinézni. És nem biztos, hogy sok partnere volt.
23/30 anonim válasza:
17-es: A fiatal 10-en, 20-on éves csajok 100x meggondolják, hogy érdekek nélkül hajlandók-ee csak úgy szexelni. Az öltözködésük persze ennek az ellenkezõjét mutatja. :)
24/30 anonim válasza:
Szerinted az idősebb nőknek nincsenek hátsó szándékaik? Hm? Naiv vagy! :)
Csak gondolj bele!
Azért mert SZERINTED ilyenek a fiatal csajok attól még nem kell isteníteni az idősebb nőket. Őket sem kel kirakni a jégre. Sőt!
26/30 anonim válasza:
Én nem mennék bele, neked viszont erősen javasolt, hogy menj bele; óvszer, vagy anélkül, és nyald is ki anyucit mialatt azt mondogatod neki: Milf!
27/30 anonim válasza:
Ha nem mentel bele banni fogod sokaig.
Egyebkent milyen volt? :-)
28/30 anonim válasza:
Szerintem adj neki! Jó gyakorlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!