Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszhettem ennek a nőnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszhettem ennek a nőnek?

Figyelt kérdés
Előttem állt a pénztárnál. Folyton hátranézett, és a szemembe nézett. Amikor ő volt soron, és szembe fordult velem, akkor is engem bámult.
2019. okt. 13. 19:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet azt nézik hogy mi a fas.-t keres egy tölgyfa itt ....
2019. okt. 13. 20:56
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy?

Lépned kellett volna, de te eltöketlenketted!

2019. okt. 13. 21:16
 13/16 anonim ***** válasza:
Olyan velem is van időnként, hogy (nem szándékosan) ránézek valakire (mert valahova nézni ugye kell), és akkor visszanéznek nők. Nem értem, miért van, hogy valamikor ez gyakori, máskor meg nem fordul elő. valaki megmondhatná az okát.
2019. okt. 13. 22:01
 14/16 A kérdező kommentje:

"Lépned kellett volna, de te eltöketlenketted!"

Ki mondta, hogy nekem tetszett, meg hogy fel akartam volna szedni?

2019. okt. 13. 22:41
 15/16 anonim ***** válasza:
#14 Elég gáz, hogy itt azon érdeklōdsz, hogy tetszel-e neki, miközben ō neked nem.
2019. okt. 14. 07:23
 16/16 A kérdező kommentje:
Amúgy nem vagyok hülye, tisztában vagyok vele, hogy tetszettem neki. Nem is volt olyan célja a kérdésnek, hogy erre választ kapjak.
2019. okt. 15. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!