Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van, ha egy lánynak /...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van, ha egy lánynak / nőnek nem teljesen lapos a hasa?

Figyelt kérdés

Nekem ilyen körte alakban kidomborodik, jelenleg nem tudok sportolni, de amíg sportoltam, addig is pont ilyen volt, valószínűleg ilyen alkat vagyok. Elölről nem látszik, csak egy picit van körvonala, de oldalról valahogy eláll a derekamtól, és olyan kerek. Tényleg nem nagy, vagy lötyögős, nem súlyfelesleg az oka, mégsem tűnök nagyon vékonynak tőle, mert kidomborodik.

Szóval ebből adódóan másik kérdésem: nekem szerintem alapvetően se nem feltűnően vékony, sem pedig kövér alkatom nincs. Bejön a pasiknak, ha a nőnek normális, nem csontos, de nem is hájas alkata van? Vagyis mindig azt hallani, hogy valakinek vagy a) a nagyon vékony csajok jönnek be (nyilván ez nagyon gyakori, mert ez ma a szépségideál), vagy a kifejezetten duci nők... Arról, hogy normál, szimpla testalkatú nők jönnek be valakinek, ritkán hallani.

Amúgy 160 cm-hez vagyok jobb napjaimon 50 kiló, az az ideális, amúgy plusz, mínusz két kiló, néha nagyon lefogyok, de a hasam akkor is domború, néha meg visszaszedek, olyankor meg kicsit nagyobb, de csak mert nagyítóval nézem :D

Szóval mik a vélemények?

23/L

2019. okt. 2. 22:01
 1/10 anonim ***** válasza:
38%
Lányok 3/4ének nem az (normál alkatúaknak) de azért válogathatnak a pasik közt.
2019. okt. 2. 22:09
 2/10 Noren1989 ***** válasza:
100%
Skandallllllllum.
2019. okt. 2. 22:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

"Arról, hogy normál, szimpla testalkatú nők jönnek be valakinek, ritkán hallani."

Ezt miért mondaná bárki?

2019. okt. 2. 22:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szörnyű! Botrányos!

Ezt jelenteni fogom a rendőrségen,hogy mered te azt megtenni hogy nem teljesen lapos a hasad?

Nincs benned szégyenérzet?

2019. okt. 2. 22:58
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
A pici-poci mindig is sokkal vonzóbb volt, mint a lapos has. Deszkák csak az asztalosoknak kellenek, meg annak a nagyfejű gyereknek abból a meséből, akinek egy deszka volt a barátja.
2019. okt. 2. 23:30
 6/10 anonim ***** válasza:
67%

kb mindenkinek ilyen csak behuzzák mikor pózolnak

és igen nagyon bejön így is

[link]

2019. okt. 3. 00:00
 7/10 anonim ***** válasza:
72%
Hehe, ez az instagram felhasználó jól nyomja ezekkel a photoshop nélküli képekkel. Egyébként semmi baj a kis pocakkal, szeretjük az olyat. :)
2019. okt. 3. 06:40
 8/10 anonim ***** válasza:
57%
Nekem nem tetszik a lapos has, amúgy meg 160 centihez az 50 kiló kicsit kevés.
2019. okt. 3. 08:09
 9/10 anonim ***** válasza:
29%
Most akkor vitatkozzunk az ízlésen... ovis szint. Akkor most szembemegyek az átlagosakkal. Nekem a 165/48 az álomnő, lapos hassal. Na, puff neki. Én ehhez 182/86 vagyok, ugyancsak lapos hassal, szálkás izomzattal. Miért az ilyen nők tetszenek? Mert én sportos emberek között élem az életem, és nekem ez tetszik. Ezenkívül meg magasról teszek mindenkire, egyszerűen semmi közöm sincs ahhoz, hogy kinek mi jön be, meg nem is érdekel.
2019. okt. 3. 09:44
 10/10 anonim ***** válasza:

Hogy mi van akkor..?

Esetleg egészséges. Szellemileg, meg testileg is. Az általában szép is.

És ez nem is feltétlen ízlés kérdése. A cimlaplányokat idealizálni nem mevezném égészséges ízlésnek. Az valóságvesztés.

A címlap és divatfotózás végletekig hegyezett szakma (vizuális kommunikációs profizmus). Ez olyan mintha puskát rántanál a Mekdönciben mert a kiadott hami nem olyan mint a fényképen.

Persze tudom, hogy vannak "elit" éttermek, ahol a tálalás látványa többet számít mint, maga az étel... de szerinted az emberek hány százaléka szeretne egész életében ilyen éttermi koszton élni?

2019. okt. 3. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!