Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van, ha egy lánynak / nőnek nem teljesen lapos a hasa?
Nekem ilyen körte alakban kidomborodik, jelenleg nem tudok sportolni, de amíg sportoltam, addig is pont ilyen volt, valószínűleg ilyen alkat vagyok. Elölről nem látszik, csak egy picit van körvonala, de oldalról valahogy eláll a derekamtól, és olyan kerek. Tényleg nem nagy, vagy lötyögős, nem súlyfelesleg az oka, mégsem tűnök nagyon vékonynak tőle, mert kidomborodik.
Szóval ebből adódóan másik kérdésem: nekem szerintem alapvetően se nem feltűnően vékony, sem pedig kövér alkatom nincs. Bejön a pasiknak, ha a nőnek normális, nem csontos, de nem is hájas alkata van? Vagyis mindig azt hallani, hogy valakinek vagy a) a nagyon vékony csajok jönnek be (nyilván ez nagyon gyakori, mert ez ma a szépségideál), vagy a kifejezetten duci nők... Arról, hogy normál, szimpla testalkatú nők jönnek be valakinek, ritkán hallani.
Amúgy 160 cm-hez vagyok jobb napjaimon 50 kiló, az az ideális, amúgy plusz, mínusz két kiló, néha nagyon lefogyok, de a hasam akkor is domború, néha meg visszaszedek, olyankor meg kicsit nagyobb, de csak mert nagyítóval nézem :D
Szóval mik a vélemények?
23/L
"Arról, hogy normál, szimpla testalkatú nők jönnek be valakinek, ritkán hallani."
Ezt miért mondaná bárki?
Szörnyű! Botrányos!
Ezt jelenteni fogom a rendőrségen,hogy mered te azt megtenni hogy nem teljesen lapos a hasad?
Nincs benned szégyenérzet?
Hogy mi van akkor..?
Esetleg egészséges. Szellemileg, meg testileg is. Az általában szép is.
És ez nem is feltétlen ízlés kérdése. A cimlaplányokat idealizálni nem mevezném égészséges ízlésnek. Az valóságvesztés.
A címlap és divatfotózás végletekig hegyezett szakma (vizuális kommunikációs profizmus). Ez olyan mintha puskát rántanál a Mekdönciben mert a kiadott hami nem olyan mint a fényképen.
Persze tudom, hogy vannak "elit" éttermek, ahol a tálalás látványa többet számít mint, maga az étel... de szerinted az emberek hány százaléka szeretne egész életében ilyen éttermi koszton élni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!