Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúnak kell először a lányt bemutatnia a szüleinek vagy a lánynak a fiút? Vagy ez teljesen mindegy?
Teljesen mindegy melyikőtök szüleivel kezdtek.
32/f
A barátom külföldi, a szülei külföldön élnek, és pont úgy alakult, hogy jöttek Magyarországra, amikor még alig egy hete voltunk együtt. Ő meg már egyből megkért, hogy menjek ki vele a reptérre, meg közös vacsora is volt annak ellenére, hogy én még nem sok mindent tudok erről a kultúráról, a nyelvet sem beszélem. Szóval ez nekem elég gyors volt, de mindenre van megoldás. Ő még nem találkozott az én szüleimmel, de ugyanazt tervezem, mint az exemnél, egy hétvégén áthívom, amikor normálisan rá tudunk készülni, és együtt fogunk ebédelni. Fotón persze látták már, meg elmondtam róla a fontosabb dolgokat, gondolom ez nálatok is megvan. Amúgy meg kíváncsiak rá a szüleim, úgyhogy teljesen mindegy, hogy az ő rokonai mikor jöttek volna, ez már akkor is tervbe lenne véve.
23/L
Szerintem mindgy ki mutatja be előbb vagy hogy történik. Mondjuk én meg soha senkit nem mutattam be a szüleimnek és kerültem az ilyen helyezeteket . (Eddig 2 kapcsolatom volt )
Soha nem éreztem szükségét ezeknek a dolgoknak.
N24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!