Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdtem a főnökömmel, mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a főnökömmel, mi legyen most?

Figyelt kérdés

Már elég régóta alakult valami közöttünk, de eddig ellenálltam, mondván, hogy nem etikus. Most is nagyon kellemetlennek érzem, de igazából isteni volt vele. Hétfőn meló és fogalmam sincs, hogyan kellene állnom. Volt már valaki ilyen helyzetben?

Én 30 éves nő vagyok, ő 37 ffi, mindketten egyedülállóak vagyunk.

2019. okt. 12. 23:08
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Egy idő után úgyis látni fogják rajtatok hogy zavarban vagytok egymás előtt vagy ha nem akkor azt hogy másként kezelték egymást mint a többi kolléga.

Aztán pusmogni fognak mögöttetek, és kibeszélni. Még cikinek is erezheted a dolgot.

HA akarsz folytatást vele vagy kapcsolatot akkor szerintem válts. Addig meg kössön csomót a farkára. :D

2019. okt. 13. 12:41
 22/29 A kérdező kommentje:
Én mindenesetre megpróbálok úgy viselkedni holnap, mint eddig. A többit meglátjuk később.
2019. okt. 13. 13:05
 23/29 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem odaírni, hogy mindenkinek köszönöm a választ, zöld kezet adtam mindenkinek.
2019. okt. 13. 13:07
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sajnos pont az, amit Savlekötő írt. Szóval te beleszeretsz, és ha ő ezt nem viszonozza, gáz lesz együtt dolgozni.

Ha nem tudod racionálisan kezelni, kínos helyzetbe kerülhetsz. Akár a munkád is kockán foroghat, ha te túl sokat akarsz, a pasi meg elég szemét.

2019. okt. 13. 15:12
 25/29 A kérdező kommentje:

Ha beleszeretnék, akkor elég nehéz lenne racionálisan kezelni a dolgot.

Én nem vagyok a típus, aki hisztizik, inkább magamban szenvednék és felmondanék azonnal. Egyelőre egy jó szexnek fogom fel, ami történt és ennyi, a továbbiak a jövő zenéje.

2019. okt. 13. 15:18
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Nős vagy független férfi a főnök? Mert ha független, én nem paráznék ezen ennyit.
2019. okt. 13. 16:05
 27/29 A kérdező kommentje:
Féléve vált el. Amennyire én tudom, szingli.
2019. okt. 13. 16:21
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Na mizu, mi volt?
2019. okt. 14. 13:46
 29/29 A kérdező kommentje:

Köszi az érdeklődést!

Sikerült beszélnünk, volt egy gyenge próbálkozása szexkapcsolat irányban, de ezt csírájában elfojtottam. Lezártuk azzal, hogy ez egy alkalmi dolog volt, jó volt és ennyi.

2019. okt. 14. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!