Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdtem a főnökömmel, mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a főnökömmel, mi legyen most?

Figyelt kérdés

Már elég régóta alakult valami közöttünk, de eddig ellenálltam, mondván, hogy nem etikus. Most is nagyon kellemetlennek érzem, de igazából isteni volt vele. Hétfőn meló és fogalmam sincs, hogyan kellene állnom. Volt már valaki ilyen helyzetben?

Én 30 éves nő vagyok, ő 37 ffi, mindketten egyedülállóak vagyunk.

2019. okt. 12. 23:08
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
71%

Az a pasi aki akr valamit az nem tűnik el 2 napra szex után, babám, ezt garantálhatom.

Csinálj úgy mintha mi sem történt volna... 30 évesen ilyen naiv libát játszani hogy “jajj mi lesz”... nem csodàlom ha mindenki hülyeségeket gondol a nőkről.

Felelősség mint olyan, játszik? Előtte át sem gondoltad hogy ha belemész akkor az mivel járhat (vagy mivel nem?). Ha meg nem gondoltál bele, gyerek e vagy még? Ez a kérdésem... :D

2019. okt. 13. 06:42
 12/29 anonim ***** válasza:
88%

30 éves vagy. Valamennyi eszed és tapasztalatod a férfiakkal biztosan van, nemde?!

Ha igen, akkor tudhatnád, hogy:

- házinyúlra nem lövünk

- ha dugsz a főnökkel, mindenki utálni fog, és hamarosan kiközösítenek. Pokol lesz az életed a melóhelyen ezután.

- ha belezúgsz a főnökbe, amit ő nem viszonoz, szintén pokol lesz az életed a melóhelyen.

Borítékolom, hogy rövid időn belül új munkahely után kell majd nézned.

2019. okt. 13. 07:46
 13/29 anonim ***** válasza:
89%
Nálunk állítólag az egyik alkalmazott dug a főnökével (mondjuk én nem nagyon tudom elképzelni hogy miért), azóta mennek a beszólogatások meg a pletykák, de semmi extra. Nem rúgtak ki senkit, nem léptettek elő senkit. :)
2019. okt. 13. 08:43
 14/29 A kérdező kommentje:
Dehogynem, azért végiggondoltam, hogy ez mivel járhat, de úgy voltam vele, hogy felnőtt emberek vagyunk, örömet szerzünk egymásnak és ennyi. Tényleg, nem az a rajongó, "jajj mi lesz" típus vagyol, egyszerűen érdekeltek volna a különböző tapasztalatok erről az egészről.
2019. okt. 13. 09:14
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne, nem keresett, tehát részéről ez csak szex volt.

Ha neki is olyan jó volt, mint neked, akkor esetleg rendszeresen. A munkahelyen a korábbi hozzáállást várja majd el.

2019. okt. 13. 09:29
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Nézegesd az álláshirdetéseket. És ne csodálkozz, ha a kollegák összessuttognak a hátad mögött.
2019. okt. 13. 10:38
 17/29 A kérdező kommentje:
Persze, lehetséges, hogy emiatt váltanom kell majd. Ezt vállalom is.
2019. okt. 13. 11:00
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindketten egyedülállók vagytok, ebből még akármi is lehet:)
2019. okt. 13. 12:11
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Munkahelyen egy légtérben vagytok, vagy ő külön irodában?
2019. okt. 13. 12:16
 20/29 A kérdező kommentje:
Egy légtérben vagyunk.
2019. okt. 13. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!