Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a főnökömmel, mi legyen most?
Már elég régóta alakult valami közöttünk, de eddig ellenálltam, mondván, hogy nem etikus. Most is nagyon kellemetlennek érzem, de igazából isteni volt vele. Hétfőn meló és fogalmam sincs, hogyan kellene állnom. Volt már valaki ilyen helyzetben?
Én 30 éves nő vagyok, ő 37 ffi, mindketten egyedülállóak vagyunk.
sztem lesz ebbol meg dugas. lehet eloleptetes is.
amugy mit csinaljal? en egyetemen az 1ik oraado csajjal kavartam, es tudod mi volt? kovetkezo csutortokon is bementem orara.
Nem az előrejutás miatt szexeltem vele és nem is érezném korrektnek, ha emiatt lépnék feljebb a ranglétrán, ezt leszögezném.
Ártatlan flörtnek indult, de mégis a közvetlen főnökömről van szó. Azért érdekel, hogy másnak esetleg volt-e hasonló tapasztalata, mert nálam ez volt az első alkalom, amikor pedig együtt voltunk, őszintén, nem ez járt a fejemben. Most viszont utolért a racionalitás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!