Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ertelme van egy kapcsolatnak?
No vagyok, teljesen el tudom magam latni. Jol keresek, megszerelem amit kell, stb. Ha volt elettarsam, csak azt ereztem, csak a “baj” van vele. Nem kaptam szeretetet, hisz mar egyutt elunk, mit varok. Tobbet dolgoztam, mint o (tobbet is kerestem), de o itthon csak sorozott a tv elott. Azt mondta,
egy ferfinak nincs szerepe a haztartasban, fozes, mosas,
takaritas a no feladata 100%-ban, szereleshez pedig nem ert, szoval akarmi ferfi munka volt itthon, nekem kellett megoldanom. Ezek utan felmerult bennem a kerdes, hogy akkor miert is akar barki egy gondot a nyakaba? Most egyedul elek, kevesebb a hazimunka, nem kell alkalmazkodnom senkihez, es nem bant senki a taplosagaval. Ez a valo elet? Ez a nok sorsa?
32 N
Ember függő. 3 évig éltem abban a szituációban, amit fent emlitettél, még a szros wct se tudta maga után kitakarítani. Hál'Istennek vége lett, mondjuk sokáig tűrtem, de az az én hibám. Most egy olyan emberrel vagyok, aki főz, mos takarít. Mindketten dolgozunk és mindketten vezetjük a háztartást, szóval úgy gondolom, hogy a rossz tapasztalataid miatt vagy ennyire negatív
23L
Így ennyi idősen jó, hogy észre vetted.
Korodbeliként én is hasonlókat tapasztaltam. Azért van remény. Muszáj hinni valamiben!
"Már tudom szeretni nem azt jelenti,
Hogy két ember egy igát von,
Hanem a másikat biztatni, repülni
át egy világon…" (by. Kowalsky meg a Vega)
utolsónak igaza van.
Attól, hogy neked nem jött össze, noss képzeld el másnak és másoknak van egy normálisan működő kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!