Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen szöveg már? Van egy ilyen kapcsolatnak értelme?
Figyelt kérdés
Ahol azt mondja a srác, hogy nem szerelmes, de jól érzi magát velem és szeret.2019. máj. 1. 14:58
1/10 anonim válasza:
Ennyi erővel a boltos nénivel is élhetne, ha az elég szórakoztató. A párkapcsolat attól zizeg, h szerelmesek vagyunk egymásba. Az elején pláne. Én sértőnek és picit megalázónak tartanék egy ilyen kijelentést
2/10 anonim válasza:
Nincs. Én biztos, hogy nem fecsérelnék rá egy percet sem.
3/10 anonim válasza:
Jó, hogy van kivel szexelnie. Amint lesz olyan, aki többet hoz ki belőle, lelép. Az ő részéről ennyi az értelme, pótlék, ha többet akarsz, neked nyilván nincs.
4/10 anonim válasza:
Nem szeret...Itt a lényeg,haverként vagy szexelni jó vagy,de szerelemmel nem fog soha szeretni
5/10 anonim válasza:
Nincs értelme de egy ideig még ámítani fogod magad
6/10 anonim válasza:
Nincs értelme.
Szimpátia vonzalom, barátság nem is tudom minek nevezni.
7/10 anonim válasza:
ugyanezt kaptam meg én is. mivel én szerelmes voltam, vártam egy ideig, hátha újra szerelmes lesz belém, mint az elején. de ilyenkor már mindhiába. el kell engedni! :)
8/10 anonim válasza:
De hát a szerelem elmúlik. Max 2-3 év után, de általában 1-2 év... Ennyi időnként kellene szakítani? Ennyi lenne egy kapcsolat? Másfél év?? Itt minden válaszoló így cserélgeti a kapcsolatait? Vagy valami álomvilágban éltek??
Mégis mit kellene érezni ennyi idő után? Hát ez a természetes! A szeretet! És az őszinteség!
De csak hazudjatok magatoknak meg a párotoknak, bolondok! 🤦
9/10 anonim válasza:
Utolsó!
Addig amíg nem vagy tisztában adott szituációkkal, addig szerintem felesleges ilyen következtetéseket levonni.
Nekem például egy év sem adatott meg, nagyon is az elején voltunk. De ő szimplán nem kapcsolat alapanyag. Azóta sincsen senkije sem!
Én ezért írtam, hogy el kell engedni, ha nem működik.
10/10 anonim válasza:
#8 Itt biztos nem évek teltek el, ahol szerelem volt és átlakult az évek alatt. Te nyugodtan élj egy langyos fosban, ahol melletted keresik az újat, te "bolond".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!