Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elítélnétek egy srácot akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélnétek egy srácot akinek támogatói kapcsolata volt egy lánnyal?

Figyelt kérdés

Az alábbi lány összesen 4 pasival van hasonló kapcsolatban. Mindenki tud egymásról. Arról szól a dolog, hogy támogatják a lányt és egy-egy estére megkapják. Persze nem egyszerre.

Hozzám például ma este jön a lány.

2019. okt. 11. 19:51
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
Azt érzem... Nagyon magányos vagy? Nem tartod a kapcsolatot a szüleiddel, barátaiddal, stb.?
2019. okt. 12. 12:56
 42/55 Savlekotő ***** válasza:
Eleve sérült vagy lelkileg táptalaj azoknak akik azt mutatják h törődnek veled de közben pusztán érdekből vannak melletted,kihasználnak,a rémálmok se ok nélküliek,tedd rendbe magad és akkor nem átjáróház nőd lesz hanem valódi párkapcsolatod. Ő érdekből törődik veled ha nem lenne kabát feléd se nézne,férfi és nő is sok van aki kifejezetten az ilyen kivert kutya áldozat típusú sérült szeretet hiányos embereket vadássza le,te préda vagy,ő vadász,te hal vagy ő a halász. Engedd el a horgot,irány a pszichológus és felejtsd el ezt a nőt,meg ezt a lehúzó romboló közeget.
2019. okt. 12. 13:02
 43/55 A kérdező kommentje:
Barátok igazából csak ők vannak, akikkel ez a lány közös "barátnő".
2019. okt. 12. 13:07
 44/55 anonim ***** válasza:
Azért, így h picit mélyebben elbeszélgettünk, nekem már más kicsit ez a helyzet. Nem mondom azt, h örülnék, h leendő partneremnek "ilyen" kapcsolata volt, de vhol azért megérthető.
2019. okt. 12. 13:21
 45/55 anonim ***** válasza:
Igaza van Savlekötőnek? Tényleg ilyen "kivert kutya áldozat típusú sérült szeretet hiányos ember"vagy? :)
2019. okt. 12. 13:25
 46/55 A kérdező kommentje:
Alapvetően nem látszik rajtam semmi és nem is nagyon tudja senki. Okos vagyok és a munkahelyemen is sikeres vagyok, de belül vagyok romokban évek óta.
2019. okt. 12. 13:56
 47/55 anonim ***** válasza:
Ez sem egyedi probléma. Sztem sajnos nagyon sokan vagyunk belül rottyon. Az ember gondolkodó lény. Igen, az, csak sajnos sokszor túl sokat gondolkodik, és sokszor felesleges dolgokon...
2019. okt. 12. 14:07
 48/55 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam hogy megpróbalok szerelmes lenni ebbe a lányba mert kedvelem őt.. hátha úgy jobb lenne.
2019. okt. 12. 14:26
 49/55 anonim ***** válasza:
Hm...! :)) Oké, te tudod. :)
2019. okt. 12. 14:57
 50/55 A kérdező kommentje:
Igazából csak a boldogság remenyeben gondoltam.
2019. okt. 12. 15:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!