Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikor küldenének el egy rizikós üzenetet a kiszemelteteknek, hogy a lehető legjobb reakciót kapjátok?
Figyelt kérdés
2019. okt. 10. 19:21
11/27 anonim válasza:
Mielőtt észhez térek, mekkora barom vagyok...
12/27 A kérdező kommentje:
Fúj hétfő délelőtt 😟 Tuti kudarc 🤔😅
2019. okt. 10. 20:10
13/27 A kérdező kommentje:
Én is mihamarabb akarom, mert mikorra gondolom, lehet, hogy berezelek. De akkor jobbak az esélyeim. Arra az időpontra gondoltam, amikor egyébként is találkozni szoktunk. Bár nem tudom az javít-e a helyzetemen, ha pont ott lesz, ahol gondolom. :/ Ááh....
Csak üssetek le oszt jóvan!
2019. okt. 10. 20:17
14/27 anonim válasza:
#9 Szerinted, ha a farkát már a szádba adta volna, nem tudja? :D
15/27 A kérdező kommentje:
Pontosan tudnia illene, a számba adta-e, arról van szó, hogy fogalmad sincs mit kérdezett tőlem, amire nem válaszoltam,vagy talán gondolatolvasó vagy?
2019. okt. 10. 20:27
16/27 anonim válasza:
Ebből, amit itt lerendeztél, nekem elég infó lejött rólad. A 40-es hapsi is tudja, hogy bánjon veled, hogy a kedve szerint cselekedj, ha úgy van. ;)
17/27 A kérdező kommentje:
Köszi az infót, tudom, hogy tud engem manipulálni. Elég könnyen, ami azt illeti. De nem igazságos, hogy mindig ő legyen nyeregben. Miért ne lephetném meg én is? Csak szeretném, ha nem csak az üzenet lenne tökéletes, hanem az időzítése is.
2019. okt. 10. 20:34
18/27 A kérdező kommentje:
Amúgy, ha most tiltasz le egy velemkorú hölgyeményt minden felületen, ami csak eszedbe jut, remélem nem fogsz nagyon csalódni.
2019. okt. 10. 20:42
19/27 anonim válasza:
Felesleges erőlködnöd, mert tapasztalt öreg róka már, átlát a szitán.
20/27 A kérdező kommentje:
Az jó, mert nem is szeretnék hazudni. Csak valami nem pont úgy van, ahogy gondolja. S mivel azt mondtam, nem tudom, valószínűleg a saját tévhitében hagytam. 🤷🏻♀️
2019. okt. 10. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!