Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt mondta közös kisbabával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta közös kisbabával álmodott, vajon utalni szeretne ezzel valamire?

Figyelt kérdés

Azt mondta álmában ő feküdt az ágyon belül, én kívül, közöttünk a kisbabánk.

Közös megegyezéssel nem védekezünk, szinte kezdettől.

Néha mondja 4 vagy 5 gyereket szeretne. Egy lányt mindenképpen, mert fiai már vannak mástól. Én fiút szeretnék, nekem az nincs még. Mindenképpen szeretne közöset, legalábbis azt veszem le abból, amiket néha mond.

Kérdezni is szokta, az ő korában szülnék-e még neki? (43) Vagy szex közben, előtt megkérdezi hova élvezzen. Arcomra, hajamra (ilyenkor nevet, mert tudja, hogy azt nem szeretném), melleimre, pocimra (ő mondja így)? Vagy a pocimba (és ilyenkor elmélyül a hangja, borzasztó szexi, pontosan tudja mit tesz velem...)? Vagy azt mondja belém tesz két gyereket. Vagy orgazmus után azt mondja, ebből tuti hármas ikrek lesz 😃

Egyszer mensi előtti napokban lehettem, s a hormonjaim szórakoztak, de miközben nyalt, azt mondta tele fog élvezni,azután pedig kinyalja az utolsó cseppig, én viszont épp arra gondoltam, ha 2 gyerek után nem vette el az exét, tuti nekem sem mondta komolyan, mert szex előtt viszont erről esett szó, mi lenne, ha elvenne, én pedig elsírtam magam, persze halkan, de észrevette, s rögtön vigasztalni próbált, hogy jól van na, csak viccelt, az mind az enyém..

Egyébként viszont cseles, mert pont a ciklusom közepén szokott neki közbejönni valami, ami miatt nem tud átjönni, majdnem mindig hárítja azt is, hogy én menjek. Az összeköltözés témát finoman terelni szokta, szinte mindig csak utólag veszem észre, hogy megint sikerült neki. Vajon csak hülyítene? Nem tudom eldönteni, a többi mind lehet is-is, de ezt az álom dolgot nem tudom mire vélni. Szinte úgy mondta, mintha ez őt is meglepné. Vajon igaz lehet, azért? Később meg azt mondta, hogy ha teherbe esek, feleségül kér. Rögtön utána azt is kérdezte mit szólna a családom. Néha szeretném azt hinni, a gyakorlatban csak azért halogatja, mert még csak pár hónapja vagyunk együtt, ami ésszerű, csak akkor nem értem miért nem mondja így, hogy majd, nemsoká vagy kicsit később szeretne, ami teljesen oké. Így viszont képtelen vagyok elűzni a gondolatot, hogy csak etet ezzel a szöveggel. Mit gondoltok?

2019. okt. 9. 23:05
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Ő neveli a gyermekeit. Mondjuk velem ez másképp lenne, én nem adnám egykönnyen, az tuti.

Azt mondja, ha egy évig kibírjuk egymással, megkér. Ha hamarabb teherbe esnék, akkor hamarabb. Ha egyáltalán nem szülnék neki sem baj, de ha lehet, szeretné. Átrágtuk ezt még a 3. randin. Olyan hamar? Aha. Érvényes az még? Ki tudja.

A szexet is, hogy kibírjuk-e nélküle akár egy évig is, ha úgy van. Mondjuk ő esetleges műtét miatt kérdezte (hogy nem csalnám-e meg gondolom), de simán eltilthatnak várandósság alatt is, valóban. Titkos, sőt, kicsit sem titkos háttérországa mindkettőnknek van, nem lehet ezt másképp győzni egyedül, asszem ezzel nem árulok el nagy titkot. Mondjuk keményen nyomtam a melót 7 hónapon át veszélyeztetetten, szóval igen, egy szülő egyedül is, mindenre is képes, nem vagyok példa, de talán szégyellni sem fogom prűd fapinák miatt magam, csak mert ők a nászéjszakáig vártak, majd még karriert építettek, s szépen megszottyadtak egy szem burokban tartott csimotájuk érettségijére.

Egyébként jó eséllyel valóban csak bizonyítani akar. A kérdés, hogy a szarkám bírja-e is farokkal, vagy csak szájember. :/

2019. okt. 10. 13:21
 22/27 A kérdező kommentje:
Este átjött, és köszönés, puszi után, szó szerint lecsapott az asztalra egy doboz gumit! Mondta, hogy úgy lesz, ahogy én akarom, eddig így volt, mert azt hitte, hogy ezt szeretném. Mondtam neki, hogy engem ne akarjon irányítani azzal, amit szerinte akarok, mert azt is tudom, hogy eddig, ha nem is megbízható, de naptár módszerrel védekezett! Egy pillanatra lefagyott, aztán azt válaszolta egyszerre szeretett volna a kedvemre tenni, és vigyázni rám. Ahogy komolyodik a kapcsolatunk, abba hagyta volna, de ha azelőtt összejön is vállalta volna. Boldoggá is vágyott tenni, de szerinte is jobb lenne rögtön egy közös lakásba vállalni, mint közben, kapkodva előteremteni a feltételeket. Mikor ezekről volt szó, elég hideg volt, aztán viszont felragyogott az arca, s azt mondta talált egy melót péntek estékre, vagy inkább éjszakákra, kamion pakolást. Szóval sajnos pénteken nem tud jönni, szombaton pedig inkább pihen, de vasárnap átmehetnék én. Beletörődően bólintottam, mire annyit mormolt odahajolva a vállamba, valamit valamiért. Azt hiszem ennyi volt a dolog lényegi része. Mit gondoltok?
2019. okt. 11. 00:28
 23/27 A kérdező kommentje:
Vagyis ezt-azt mondott még, de azt már a vágy hevében, s a kedvetekért inkább kihagyom a további perverz részeket.
2019. okt. 11. 00:33
 24/27 A kérdező kommentje:

Vagy ha nem is amit csinált, de amit mondott (nyögött), talán érdekes. Azt mondta tavasszal már a menyasszonyi ruhámat felhajtva fog szétnyalni, khm... Kérdeztem tavasszal? Azt mondta mi lenne, ha sikerülne össze időzíteni, a fél év együttélés, a kb. egy év kapcsolat is meglenne, szóval ennek örömére teherbe ejtenek, és elvenne. Kissé kijózanítottam, mert ugye ritkán jön össze elsőre. Azt mondta olyat élvez belém, amilyet most fog (a gumiba), akkor 1000%,hogy összejön 😃😃

Cuki volt (ekkor már), de túl magabiztos, és álmodozó.

2019. okt. 11. 00:45
 25/27 A kérdező kommentje:
Nem tehetek róla, folyton végig dumálja, és gyakran pont közben mond egy csomó ilyen dolgot. 🤦🏻‍♀️
2019. okt. 11. 00:56
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Téged rendesen kihasznál ez a pasi, csak te NEM AKAROD MEGLÁTNI ezt!
2019. okt. 11. 07:11
 27/27 A kérdező kommentje:
Sokszor próbál manipulálni, ez tény, olykor rajta is kapom. A legjobban azt utálom, mikor úgy hazudik, hogy igazat mond. Pl. most is az volt a benyomásom, hogy oké, TÉNYLEG talált mellékest, de nem csak ez lelkesíti, a plusz bevétel miatt, hogy összeköltözhessünk a közeljövőben, hanem ugyanennyire élvezi azt is, hogy 2 nap távolléttel tüntethet, amiért lefüleltem.
2019. okt. 11. 07:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!