Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta közös kisbabával álmodott, vajon utalni szeretne ezzel valamire?
Azt mondta álmában ő feküdt az ágyon belül, én kívül, közöttünk a kisbabánk.
Közös megegyezéssel nem védekezünk, szinte kezdettől.
Néha mondja 4 vagy 5 gyereket szeretne. Egy lányt mindenképpen, mert fiai már vannak mástól. Én fiút szeretnék, nekem az nincs még. Mindenképpen szeretne közöset, legalábbis azt veszem le abból, amiket néha mond.
Kérdezni is szokta, az ő korában szülnék-e még neki? (43) Vagy szex közben, előtt megkérdezi hova élvezzen. Arcomra, hajamra (ilyenkor nevet, mert tudja, hogy azt nem szeretném), melleimre, pocimra (ő mondja így)? Vagy a pocimba (és ilyenkor elmélyül a hangja, borzasztó szexi, pontosan tudja mit tesz velem...)? Vagy azt mondja belém tesz két gyereket. Vagy orgazmus után azt mondja, ebből tuti hármas ikrek lesz 😃
Egyszer mensi előtti napokban lehettem, s a hormonjaim szórakoztak, de miközben nyalt, azt mondta tele fog élvezni,azután pedig kinyalja az utolsó cseppig, én viszont épp arra gondoltam, ha 2 gyerek után nem vette el az exét, tuti nekem sem mondta komolyan, mert szex előtt viszont erről esett szó, mi lenne, ha elvenne, én pedig elsírtam magam, persze halkan, de észrevette, s rögtön vigasztalni próbált, hogy jól van na, csak viccelt, az mind az enyém..
Egyébként viszont cseles, mert pont a ciklusom közepén szokott neki közbejönni valami, ami miatt nem tud átjönni, majdnem mindig hárítja azt is, hogy én menjek. Az összeköltözés témát finoman terelni szokta, szinte mindig csak utólag veszem észre, hogy megint sikerült neki. Vajon csak hülyítene? Nem tudom eldönteni, a többi mind lehet is-is, de ezt az álom dolgot nem tudom mire vélni. Szinte úgy mondta, mintha ez őt is meglepné. Vajon igaz lehet, azért? Később meg azt mondta, hogy ha teherbe esek, feleségül kér. Rögtön utána azt is kérdezte mit szólna a családom. Néha szeretném azt hinni, a gyakorlatban csak azért halogatja, mert még csak pár hónapja vagyunk együtt, ami ésszerű, csak akkor nem értem miért nem mondja így, hogy majd, nemsoká vagy kicsit később szeretne, ami teljesen oké. Így viszont képtelen vagyok elűzni a gondolatot, hogy csak etet ezzel a szöveggel. Mit gondoltok?
Pár hónapja vagytok együtt, de te már a babaágyat meg az esküvői menüt tervezed? De, ahogy olvasom ez a kezdetektől így van... Nem tudom mennyire vagy fiatal, de hogy nem az eszedért "szeret" ez tuti.
Olyan vagy, mint egy női kamikáze, a vesztedbe rohansz...
Szerintem csak hülyít. Akivel gyereket akarok azzal együtt akarok élni. Illetve tudni akarnám hogy tudunk e együtt élni. Aztán csinálnék gyereket.
Miért nem védekeztek ha ennyire bizonytalanul áll hozzád?!
Nem vagyok buta, pont azért gyanakszom... De az is igaz, hogy neki nincs sok pazarolni való ideje, ha nem akar közel 70 lenni, mire a közös gyerek(?) fél ő. Egy,másfél év jó kompromisszum lehetne, ebből legalább fél év együtt éléssel, hogy lássuk meg úgy is működik-e.
De azt sem tudom hogy hozzam fel, mikor az elején megbeszéltük ezt, akkor kellett volna. De a fentieket annyira mondogatja... Először sokkolt vele, aztán úgy hittem komoly, aztán bele gondoltam mi van, ha csak azt hiszi, hogy én akarom ezt, s csak hülyít vele... Aztán jött ezzel, hogy közös babával álmodott, s nézett rám furán. 🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!