Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta közös kisbabával álmodott, vajon utalni szeretne ezzel valamire?
Azt mondta álmában ő feküdt az ágyon belül, én kívül, közöttünk a kisbabánk.
Közös megegyezéssel nem védekezünk, szinte kezdettől.
Néha mondja 4 vagy 5 gyereket szeretne. Egy lányt mindenképpen, mert fiai már vannak mástól. Én fiút szeretnék, nekem az nincs még. Mindenképpen szeretne közöset, legalábbis azt veszem le abból, amiket néha mond.
Kérdezni is szokta, az ő korában szülnék-e még neki? (43) Vagy szex közben, előtt megkérdezi hova élvezzen. Arcomra, hajamra (ilyenkor nevet, mert tudja, hogy azt nem szeretném), melleimre, pocimra (ő mondja így)? Vagy a pocimba (és ilyenkor elmélyül a hangja, borzasztó szexi, pontosan tudja mit tesz velem...)? Vagy azt mondja belém tesz két gyereket. Vagy orgazmus után azt mondja, ebből tuti hármas ikrek lesz 😃
Egyszer mensi előtti napokban lehettem, s a hormonjaim szórakoztak, de miközben nyalt, azt mondta tele fog élvezni,azután pedig kinyalja az utolsó cseppig, én viszont épp arra gondoltam, ha 2 gyerek után nem vette el az exét, tuti nekem sem mondta komolyan, mert szex előtt viszont erről esett szó, mi lenne, ha elvenne, én pedig elsírtam magam, persze halkan, de észrevette, s rögtön vigasztalni próbált, hogy jól van na, csak viccelt, az mind az enyém..
Egyébként viszont cseles, mert pont a ciklusom közepén szokott neki közbejönni valami, ami miatt nem tud átjönni, majdnem mindig hárítja azt is, hogy én menjek. Az összeköltözés témát finoman terelni szokta, szinte mindig csak utólag veszem észre, hogy megint sikerült neki. Vajon csak hülyítene? Nem tudom eldönteni, a többi mind lehet is-is, de ezt az álom dolgot nem tudom mire vélni. Szinte úgy mondta, mintha ez őt is meglepné. Vajon igaz lehet, azért? Később meg azt mondta, hogy ha teherbe esek, feleségül kér. Rögtön utána azt is kérdezte mit szólna a családom. Néha szeretném azt hinni, a gyakorlatban csak azért halogatja, mert még csak pár hónapja vagyunk együtt, ami ésszerű, csak akkor nem értem miért nem mondja így, hogy majd, nemsoká vagy kicsit később szeretne, ami teljesen oké. Így viszont képtelen vagyok elűzni a gondolatot, hogy csak etet ezzel a szöveggel. Mit gondoltok?
Hát, első körben azt gondolom, hogy nem te vagy a legélesebb kés a fiókban. Egy idősek vagyunk, de a fejemet fogom ettől a zagyvaságtól, és értelmetlenségtől.
Egyrészt: senkit nem érdekelnek az intim pillanataitok, és nincs jelentősége a történet szempontjából, hogy ki akarja-e nyalni belőled a spermáját, vagy sem, és hogy miket mond neked az ágyban, vagy hova élvez. Legyen már némi igényed arra, hogy megtartsd magadnak az intim dolgaidat. A központozás pedig elég hasznos dolog, ha szeretnél érthetően írni, és valóban választ kapni a kérdésedre.
Másrészt: éppen hogy csak együtt vagytok, igazából csak szexelni jártok össze. Ne legyél már annyira hülye, hogy gyereket szülsz MEGINT, miközben nem is vagy normális kapcsolatban... Nyilvánvaló, hogy etet ezekkel a dumákkal, mivel rögtön bevállaltad mindenféle védekezés nélkül, sőt, erre izgulsz, és minél többször meg akar kapni. Egyáltalán mennyire ismered? Miket tudsz róla, azon kívül, hogy mit szeret az ágyban? Inkább ilyesmiről kellett volna írnod, meg ilyesmin kellene gondolkodnod is. Meg persze hogy hogyan fogsz élni 2 kisgyerekkel (vagy többel, mert ez nem derült ki), ha teherbe ejt, és elhagy. Attól, hogy ad gyerektartást (ha ad), még messze nem oldódik meg minden problémád.
Nemibajtól nem félsz?
Nekem egy szélhamosnak tűnik a pasi.
Minden lényeges a történet szempontjából, amit leírtam, azért írtam le. Nem igazán ebéd közben szokta mondani ezeket a dolgokat. Mondjuk van olyan is, hogy az utca kellős közepén 🤷🏻♀️
És egy csomó érdektelen dolgot tudok róla, de attól nem lesz olcsóbb a kenyér.
Mit dolgozik, mi a hobbija, milyen kaját, italt, zenét szeret s nem szeret, miért ment szét az exével, sőt, több exről is sztorizott, hol született, mekkora a lába, hogyan issza a kávét, melyik a kedvenc csillagképe, miket olvas, milyen egészségügyi problémái vannak, hogy hipochonder, szereti a szobanövényeket, horkol, perverz, domináns, manipulatív, maximalista, makacs, büszke, pontosan mire gondolsz, mit kellene róla tudnom, és elmondanom?
Egy van, és kettővel sem esnék kétségbe. Ha nem boldogulnék, a négybe bele sem vágnék, mert mi van, ha lesz vele valami, és... na ugye. Ja, hogy én ilyenekbe amúgy belegondoltam? Ja. De mint mondtam, nem teljesen aszerint cselekszik, amit mond. Hisz ha nem teljesen megbízható is, a naptár módszert, a velem való egyeztetés nélkül használja,az én észrevételeim szerint. Hogy szélhámos-e? Lehetséges.
S nem, nem félek, amennyi vizsgálatra jár, ha lenne vmi, már fény derült volna rá, meg pedig nem csal, ebben biztos vagyok. Legalábbis ha már a főnökét és anyukáját is zavarja mennyit van velem, ha marad energiája rá, le a kalappal előtte.
Bár az ennyire kivesézett intim részek miatt inkább kamunak tűnik a kérdésed... (vajon mit szólna a lovagod, ha magára ismer:D)
Csak akkor fog elvenni, ha teherbe tud ejteni? És ha nem tud, akkor nem kellesz neki? És ha veszélyeztetett terhes leszel és hónapokig nincs szex vagy egyedül kell ellátnod a meglévőt? (Vagy van egy titkos háttérországod is, aki egy mit sem sejtő nagymama? Vagy egy fizetett bébiszitter? Vagy az exed?) És ha mégis lelép, akkor a meglévő gyerekednek (fiú vagy lány?) ez milyen példa? A nő egyedül is boldogul, szüli a gyerekeket, hátha elveszik, bár a férfi a családba nem igazán kell, nincs más szerepe. ÉS persze majd mesélhetsz neki a fogamzásgátlásról is... (csak ne ilyen részletesen :))
43 éves a pasid, nekem az a gyanús, hogy bizonyítani szeretné - a környezetemben szinte kötelező - kapuzárási pánikban, hogy ő még mindig tud újrakezdeni, lehetőleg egy fiatalabbal és soook szexxel bírva az iramot. Lehet, hogy most lelkes és magának is elhiszi, de kérdés, hogy most is elrontja-e, megijed-e vagy egyáltalán tényleg akar-e családot, felelősséget vagy csak a szája jár, mert úgy izgalmasabb és jobban tetszik önmagának. És a végén majd kétfelé fizethet gyerektartást és lehet egyszerre ritkán látott apuka és nagypapa - mert elég sok ilyen sztori van - egy csomó "hálás" leszármazottal.
Egyébként arra izgulok,ahogy ezeket mondani tudja, jobban, mint a disznóságokra, amiket tényleg képes is megtenni 😃 És a sperma kinyalós egy jó példa mennyire naivnak gondol (ami kifolyik, azzal tökmindegy mit csinál, akár a hajára is kenheti 🤣), s hogy mennyire azt gondolja, ki tudja miért, hogy én ennyire akarom ezt, s hogy ezáltal manipulálhat is ezzel.
Pedig én csak annyit mondtam anno, nem fogok szedni semmit ezután sem, és pont. A többi meg valahogy, nem tudom... jött. 🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!