Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki kéne vernem a fejemből,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki kéne vernem a fejemből, vagy engedjek a vágyaimnak?

Figyelt kérdés

22 éves nő vagyok, párommal 6 éve vagyunk együtt, egykorúak vagyunk. Előre leszögezném, hogy nagyon szeretem őt! Viszont ő mindig is visszafogottabb természetű volt, mint én, mind szexuális, mind egyéb téren.

2-3 éve még jobban engedett a spontán vágyaimnak (szex parkban, utcán, próbafülkében, stb.), de ez később abbamaradt, és a szexuális életünk elég egyhangúvá vált, és a négy fal közé korlátozódott.

Én nem akarom őt olyanba kényszeríteni, amit ő nem akar, ezért nem is nagyon hozom fel a témát, de én nagyon vágyom valamiféle változatosságra, értek ez alatt vad szexet, szexjátékokat, anális szexet, akár a "lebukás veszélyét".

Most pedig, ahogy elkezdődött a félév az egyetemen képbe került egy srác, aki hihetetlenül elcsavarta a fejemet. Az eddigi rövidke beszélgetésink alapján azon túl, hogy iszonyú okos, nagyon bevállalósnak, és vadabb természetűnek tűnik, mint a párom. Ha látom, csak arra tudok gondolni, hogy milyen isteni lenne vele a szex.

Igazából nem akarom megcsalni a páromat, mint írtam, nagyon szeretem őt, de azt is érzem, hogy valami többre vágyom, amit lehet, ő nem tudna megadni. A másik srác iszonyúan piszkálja a fantáziámat, de hosszú távon kapcsolatban nem hiszem, hogy jól működnénk együtt, egy jó dugásért viszont nem érzem azt, hogy megérné eldobni a páromat, és a hat éve tartó kapcsolatunkat.

Mit tanácsoltok?

Meg kellene tennem, vagy elmúlhat a vonzalom? Még legalább a félév végéig a sráccal együtt dolgozunk egy projekten, tehát még legjobb esetben is 2 hónapig kellene ellenállnom.

2019. okt. 9. 21:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
34%

* egy jó dugásért viszont nem érzem azt, hogy megérné eldobni a páromat...

- na ezt se nő írta, kamu hegyek, viszont a nőgyűlölők elégedetten csettintenek. :D

Hali

2019. okt. 9. 21:38
 12/18 A kérdező kommentje:

#10 Miért kéne bárkinek is áldozatokat hoznia a szexben? Mindenhol azt írjátok, hogy a szexben az a jó, ami mindkét félnek kellemes.

Ha nekem kellemes popsiba, a parkban, stb. de a párom nem élvezi, akkor miért kényszerítsem rá, hogy áldozatot hozzon?

Többiek:

Komolyan, azért nem szeretem a párom, és alkalmatlan vagyok komoly kapcsolatra, mert a 6 év alatt először megkívántam egy másik pasit, akivel úgy érzem, jobban passzolunk szexuális téren? Nem csaltam meg, nem tettem semmit, nem is fogom megcsalni. A kérdés annyiban merült ki, hogy vajon elmúlik-e ez az őrjítő fellángolás, vagy nem fog, és mindig ott lesz a kísértés?

Normális válaszolóknak persze köszi :)

2019. okt. 9. 21:38
 13/18 anonim ***** válasza:
73%

Itt az a kérdés,hogy most,hogy fel lett piszkálva az agyad az új srác által a párod elé állva azt mondanád,hogy mostantól úgy és annyiszor csináljátok ahogy te akarod és szeretnéd megnyugodnál és a párod lenne a világ legjobb pasija,vagy akkor is ki szeretnéd próbálni a másikat.

Mert szerintem igen.

Hasonló cipőben. Kinyílt a szemem mi nem jó és már nem akarok haza találni.

Megjegyzem nem kárhoztatlak érte,ilyen fiatalon 6 éves kapcsolat szerintem nem normális.

Búcsúzz el a barátodtól és élj még egy kicsit. Ne legyél csaló.

2019. okt. 9. 21:43
 14/18 A kérdező kommentje:
Rockarc, #14, köszi szépen a válaszokat! Mindkettő eléggé elgondolkodtató. Azt hiszem nem is tudnék most rögtön választ adni a kérdésedre, 14-es. :)
2019. okt. 9. 21:49
 15/18 anonim ***** válasza:
5%

Bezzeg, ha egy pasi kivan meg mas not az mindig teljesen rendben van.

Szokasos :)

2019. okt. 9. 21:56
 16/18 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudom miért kell ennyire leteremteni egy fiatal lányt/nőt, azért, mert 6 év után jött rá, h esetleg vmi hiányzik a kapcsolatából. Nagyon fiatalon jöttetek össze kérdező, és sztem a szexuális temperamentumotok nem illik össze. Ha most a józan eszedre hallgatsz is, később megint lesz vki, aki ráébreszt erre. Inkább most búcsúzz el a párodtól, mint 10 év múlva két gyerekkel...
2019. okt. 9. 22:39
 17/18 anonim ***** válasza:
89%
Parkban, utcán elképzelhető, hogy nem kéne, nem? A lebukás veszélye úgy az igazi, ha a rendőrbácsi szépen rátok aggat jó kis büntetést közszemérem-sértésért. Fel kéne már nőnöd.
2019. okt. 10. 00:00
 18/18 anonim ***** válasza:
70%

Inkább próbálj ki valamit,  és ha rossz, akkor tanulj belőle. De ha ki sem próbálod egész életedben kísért a mi lett volna ha...

40f

2019. okt. 10. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!