Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külföldi nőkkel jobban el tudok képzelni egy házastársi kapcsolatot mint egy magyar nővel. De ez miért baj?
A magyar nők az esek többségében alapból elég durvák, általában csak azokkal a férfiakkal kedvesek, akiktől akarnak valamit. Sajnos ezt ők maguk sem látják, és még a legrosszindulatúbb, legbosszúállóbb lány is hajlamos úgy nyilatkozni, hogy ő alapból mindenkivel kedves. Ráadásul többségük eléggé pénzéhes is. Ez abból is látszik, hogy amelyikük jól néz ki, az igyekszik mindig egy jómódúbb pasit kifogni, illetve a szexiparbaj megszámlálhatatlanul sok magyar nő van jelen.
Ezek más, külföldi nőkre - többségében - nem jellemzők. Pár év múlva szívesen megnősülnék majd, de magyar nőt nem igazán akarnék feleségemnek.
Sokan ezt sérelmezik. Miért?
A kínai nők kb. 1 milliárdan vannak a világon. A magyarok csak pár ezren.
Előbbiről azért olyan pontos statisztikát nehéz felállítani.

Mindkét állítás tévedés szerintem, viszont szerintem felesleges erről tovabb beszélgetni.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
OFF

Na most fesztiválok! Azert elég drágák magyar pénztárcával nézve külföldinek talán átlagos vagy egy jobb országban még olcsóbb is! Az meg a masik hogy azert Magyarország Budapest és a Balaton környéke az azért elég nagy turista központ!!! A Horváth határnál vagyok kb 20km-re azt nyáron minden nap láttam kínaiakat horvátokat németeket szlovénokat akik mentek be a tescoba mert vagy úton voltak a Balaton felé vagy Pest felé vagy pont hogy már haza mentek!
Az meg a masik hogy oke azert fesztiválon a magyar nők 80%a nagyon le varrható ha meg hivod pár italra...! A magyarok többsége fesztiválra azert megy hogy ott ossze szedjen valakit egy jo menetre!!!
Szoval mindkettőtöknek igazatok van!
Meg azért több kinai nő van a világon Kínában 1 és fél milliárd van durván szoval annak a fele nő + külföldön is mennyi kinai van!
Szoval ugy kinai nők közül van simán 800 millió!

28-as!
Engem nem akart senki sem kihasználni. Nő vagyok, és azokkal a lányokkal tanultam egy egyetemi csoportban Shanghaiban, akik ezt mondták. Elég közel kerültünk egymáshoz beszélgetés terén a 3 év alatt velük, sok női dumcsi volt.
Nem szegényebb régió, Shanghai pont nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!