Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külföldi nőkkel jobban el tudok képzelni egy házastársi kapcsolatot mint egy magyar nővel. De ez miért baj?
A magyar nők az esek többségében alapból elég durvák, általában csak azokkal a férfiakkal kedvesek, akiktől akarnak valamit. Sajnos ezt ők maguk sem látják, és még a legrosszindulatúbb, legbosszúállóbb lány is hajlamos úgy nyilatkozni, hogy ő alapból mindenkivel kedves. Ráadásul többségük eléggé pénzéhes is. Ez abból is látszik, hogy amelyikük jól néz ki, az igyekszik mindig egy jómódúbb pasit kifogni, illetve a szexiparbaj megszámlálhatatlanul sok magyar nő van jelen.
Ezek más, külföldi nőkre - többségében - nem jellemzők. Pár év múlva szívesen megnősülnék majd, de magyar nőt nem igazán akarnék feleségemnek.
Sokan ezt sérelmezik. Miért?
Nem csak a pénzről van szó. Hanem arról is, hogy mindig akarnak valamit. Igen, sokszor pénzt.
De pl. most nemrég keresett egy nő a barátnőjével, akiket nyáron ismertem meg. Én már el is felejtettem őket, de most találkozni akarnak. Az, aki a kezdeményező, nagyon jól, mit akar, hiszen nyilvánvaló: egy rossz párkapcsolatban él, és tőlem várja, hogy szórakoztassam. Ezzel egyébként aljas módon a pasijával akar kicseszni. A barátnője meg pénzéhes. Természetesen szórakoztatni fogom, már egy ideje eszemben van, hogy össze kellene velük hozni egy édeshármast. De ez nem jelenti azt, hogy a bosszúálló nőt, meg a pénzéhes barátnőjét komolyan venném.
És Magyarországon mindig ilyen nőkbe botlok.
Külföldön ez ritkább, valószínűleg azért, mert azok jól élnek, és nyugodtabbak.
" Hanem arról is, hogy mindig akarnak valamit. Igen, sokszor pénzt."
Javaslom Kínát. Első kézből tudom (mert ott tanultam 3 évig egyetemen, kínai csoporttársnőkkel, sok mindent megbeszéltünk). Ott nem az a kérdés, hogy van-e lakása a pasinak, mert az alap. Az a kérdés, hogy hol van, milyen helyen. Csak akkor "ér", ha Pekingben, Shanghaiban van. A pasi természetesen keressen jól, hogy el tudja a nőt tartani. Randikon alap, hogy a pasi fizet mindig. És érzelmekről szó sincs akkor még. Csoporttársnőim 20-24 éves lányok, és nem volt még pasijuk. Na, szóval menjél Kínába csajozni, hajrá.
A gond csak ott van, hogy a magyar nőknek Európában NINCS túl jó híre. A külföldi férfi, ha megfigyeled, SOHA nem a belső értékeit dícséri a magyar nőknek, hanem külsejét. Vajon miért?
Kapj már a fejedhez ember! Szerinted miért van a Plázs tele fiatal német srácokkal? Vagy a Sziget? (segítő kérdés: vajon a 2014-ben csak a foci vonzotta Rióba a turistákat?) Ha nem tudod a választ, nagyon buta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!