Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szólíthatnám meg a lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólíthatnám meg a lányt?

Figyelt kérdés
Egy benzinkúton vagyok kasszás (még :D) és be szokott jönni egy lány tankolni és fizetni. Nagyon szimpatikus, nem tudom jelent-e valamit, de szép napot szokott kívánni kifelé menet. Hogyan szólíthatnám meg, hogy akkor égés azért ne legyen belőle, ha van barátja?
2019. okt. 7. 17:41
 1/3 anonim ***** válasza:
60%
Inkább ne próbálkozz:)
2019. okt. 7. 18:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Tévedtem, további jó munkát szokott kívánni. Sokan csak köszönnek, kicsit kevesebben szép napot, de jó munkát csak nagyon kevesen kívánnak, egy kezemen meg tudom számolni.
2019. okt. 7. 18:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is szoktam szép napot/jó munkát kívánni másoknak, nőknek is( nő vagyok) ettől még senkitől nem akarok semmit. Ez inkább csak annyi a részemről hogy kedves akarok lenni, mert ilyen apróságok is feldobhatják mások napját. Ne láss bele többet.

Persze ettől függetlenül bepróbálkozhatsz nála. Először próbáljd vele amikor fizet flörtölni, ha azt látod vevő rá, beszélgess kicsit vele, hétköznapi dolgokról (a lényeg hogy jegyezzen meg látásból legalább ki vagy) és ha erre is vevő hívd el valahova.

2019. okt. 7. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!