Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Utcán látok egy helyes lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utcán látok egy helyes lányt akit nem ismerek mivel szólíthatnám le?

Figyelt kérdés

a kérdésre kérek konkrét válaszokat

pl: szia.....................

2010. márc. 14. 00:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

ez ma már volt nem??

de csak h a kérdésre is válaszoljak:

pl. szia,nem tudod h mennyi az idő??

vagy: szia,te is a ... buszra vársz,nemtudod elment már...és ha látod h kedvesen válaszol akkor lehet h bejössz neki,és felhozhatsz vmi témát,és elkezdtek beszélgetni

de szerintem úgyis látni fogod a reakciójából h mivan :)

2010. márc. 14. 00:57
 2/10 anonim ***** válasza:

Hány órát hanyagold. Megmondja majd tovább megy. :$

Buszos jó. Vagy még jobb ha egy helyre mentek és leülsz mellé.

Vagy ebédelsz valahol és ott szólítsd le. Menet közben nem valószínű, hogy foglalkozik veled.

2010. márc. 14. 01:18
 3/10 anonim ***** válasza:

első válaszoló vagyok

és belegondoltam és igaza van 2. válaszolónak,az órásat azt inkább hanyagold

2010. márc. 14. 01:21
 4/10 anonim ***** válasza:

Időt nem mondom meg. (Rendőr bácsi tanította, hogy a zsebesek így csekkolják, van-e és milyen a telcsid.)

Ha meg egy vadidegen megszólítana a buszmegállóban, nem szállnék fel addig buszra, amíg nem megy el, hogy ne tudja meg, merre lakom. (Már volt rá példa.)

2010. márc. 19. 01:40
 5/10 anonim ***** válasza:
01:40 --> Üldözési mánia :D tuti L vagy :D
2010. márc. 19. 04:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Én tudom merre laksz, és nemsokára megyek :DDDDD
2010. márc. 19. 08:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem minden csajnál van táska! Tegyél rá egy megjegyzést, hogy nagyon szép a táskád! Ez nem sablon duma, de ne is higgyen b*zinak vigyázz! Csak ennyi, szerintem nem szokvány, próbáld meg!
2010. márc. 19. 09:30
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát figyelj ha ismered akkor odamész és aztmondod neki h derég láttalak mi a helyzet?.

Vagy h hallottam h nemtommi pl kaptál egy kutyát:D...vagy vmi ilyennel;)

2010. márc. 19. 09:46
 9/10 anonim ***** válasza:

De am aztsem lenne hátrány megtudni hogy te hányévesvagy meg a csajis:D:D:D:D:D

AM énmár úgyis nyomtam h Odamentem egy moslygós csajhoz(akit persze ismertem vmilyen szinten): Szia látom nagyonjókedvedvan mostanság visz nekem nemannyira......vmit mond......de mosthogy veled beszélek hirt tökjólvagyok. nemiszunkmeg vmit a ...(pl mekibe:D).

2010. márc. 19. 09:50
 10/10 A kérdező kommentje:
én 15 a csaj is kb 15
2010. márc. 19. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!