Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utcán látok egy helyes lányt akit nem ismerek mivel szólíthatnám le?
a kérdésre kérek konkrét válaszokat
pl: szia.....................
ez ma már volt nem??
de csak h a kérdésre is válaszoljak:
pl. szia,nem tudod h mennyi az idő??
vagy: szia,te is a ... buszra vársz,nemtudod elment már...és ha látod h kedvesen válaszol akkor lehet h bejössz neki,és felhozhatsz vmi témát,és elkezdtek beszélgetni
de szerintem úgyis látni fogod a reakciójából h mivan :)
Hány órát hanyagold. Megmondja majd tovább megy. :$
Buszos jó. Vagy még jobb ha egy helyre mentek és leülsz mellé.
Vagy ebédelsz valahol és ott szólítsd le. Menet közben nem valószínű, hogy foglalkozik veled.
első válaszoló vagyok
és belegondoltam és igaza van 2. válaszolónak,az órásat azt inkább hanyagold
Időt nem mondom meg. (Rendőr bácsi tanította, hogy a zsebesek így csekkolják, van-e és milyen a telcsid.)
Ha meg egy vadidegen megszólítana a buszmegállóban, nem szállnék fel addig buszra, amíg nem megy el, hogy ne tudja meg, merre lakom. (Már volt rá példa.)
Hát figyelj ha ismered akkor odamész és aztmondod neki h derég láttalak mi a helyzet?.
Vagy h hallottam h nemtommi pl kaptál egy kutyát:D...vagy vmi ilyennel;)
De am aztsem lenne hátrány megtudni hogy te hányévesvagy meg a csajis:D:D:D:D:D
AM énmár úgyis nyomtam h Odamentem egy moslygós csajhoz(akit persze ismertem vmilyen szinten): Szia látom nagyonjókedvedvan mostanság visz nekem nemannyira......vmit mond......de mosthogy veled beszélek hirt tökjólvagyok. nemiszunkmeg vmit a ...(pl mekibe:D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!