Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudnátok, sejtenétek legbelül, hogy valaki a kezdetektöl fogva amióta megátott, megismert plátóian érez irányotokba, az jól esne?
Esetleg volna esély rá az életben,hogy később valami más is történjen?
Tegyük fel,hogy szimpatikus számotokra is az illető.
Kérdező, 9-es válaszoló vagyok, és egy kicsit hasonló a történetünk amiről írtam. Bár én nem vagyok férjnél, de kapcsolatban állok.
A srác is azt mondta,hogy boldog lenne ha egyszer megcsókolhatna.Meggyőződésem, ha ez megtörténne, továbbmenne...akár az Ő igénye, akár részemről, ha felébresztené bennem a vágyat.
Épp' ezért nem megyek bele.
Bizonyára Te is szimpatikus vagy Neki, de ha hűséges, kistelepülésen éltek, nem hinném,hogy valaha több lesz ennél.De hidd el, Neked sem lenne ez jó hosszabb távon.
A plátói érzésekből szerelem lesz,azt viszonozzák jó esetben és már meg is van a baj.
Ha egyáltalán baj,hogy az ember újra szerelmes lehet,szerethetik, és viszont szerethet.
Van az a helyzet,hogy az ember belekeveredik ...
De ahogy egy korábbi válaszoló írta.. sokan próbálják elhesegetni magukban ezt az érzést..pl már kevesebbet néznek az ember szemébe az utcán,boltban.. agy akár facen már kevesebb a like rakció stb.
Amúgy meglehet érteni ezt is.. úgy gondolják,hogy felesleges folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!