Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitott kapcsolat már a kezdetektől fogva?
Ne erre alapozd az életed.
Neked még kell gyerek stb, azt így nem lehet
7#, bár csak tippelném, hogy milyen szomorú életed van, de látom is. Sportólj, meditálj, nézegesd az eget és szeresd a fákat néha.
Ez nem a poligámia? Vagy mással össze sem jönne?
Hát.. asszem én is ilyen vagyok. Amikor valaki monogámiában gondolkodik, és később vetül fel, általában nem tovább fejlődés, így elég szomorú...
Aki az elejétől, az meg vagy nyomi, vagy valamennyire tanult szellemileg( igen igen.., magasabb dimenziókban nincs itteni értelemben vett monogámia), így nem fáj neki, ha érzelmeit és élményeit több emberrel ossza meg. Én imádnám, ha a szerelmem áradozna hogy higyan szerelmes másba, mit szeret benne..., ahogy a barátokról is csinálják ezt az emberek, csak hogy egy példát mondjak.
Menj bele, próbáld feloszlatni eddig megjötött elkéozeléseidet s mindenek előtt legyen a kommunikáció. :)
Talán többet nem érdemes mondjak. Ha lenne kérdésed, írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!