Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mit tennétek akkor,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit tennétek akkor, ha a párotok azt mondaná, hogy leszeretne feküdni valakivel? Elhagynátok ezért?

Figyelt kérdés
2019. okt. 5. 12:56
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

#18, nem tudom, akkor nem éreztem így.

Nekem szomorú látni, hogy hány, meg hány kérdés van arról, hogy hogy mondjam el a páromnak, ti mit reagálnátok a párom helyében, mit kezdjek az elfojtott vágyaimmal, stb.

Ilyenek ugyanis vannak. A párunk nem lesz attól rossz ember, hogy vágyai vannak, hogy fantáziál, 50-60 éven keresztül egy emberre vágyni nagyon nehéz, szerintem lehetetlen konkrétan. Az viszont probléma, ha ezt nem tudjuk a tarsunkkal megbeszélni. Ki tudjon erről, ha nem én? Kinek mondja el a legféltettebb titkait, gondolatait, ha nem nekem?

Látod: Rengetegen írják, hogy azonnal szakìtanának. Szerinted velük a párjuk mennyire őszinte? Mennyire meri elmondani, mi foglalkoztatja? Pedig adott esetben, ha egy ilyen vágy bekùszik, az mind a két fél dolga, ott a kapcsolat valamiben sérült. És közösen kéne megoldani. De olyan emberrel nem lehet, aki ezért azonnal kidobja a párját.

Lehet, hogy én voltam naiv az exemmel. De én örültem, hogy bátran mer hozzám fordulni, hogy nem voltak tabuk. Hogy nem eltitkolta, hanem leültünk, és átrágtuk. Nem könnyű, nem kényelmes, de ilyen egy kapcsolat. Ehhez túl kell látni az egón, azon, hogy "mer nem vagyok elég neki, akkor szevasz".

Nem enyém az abszolút igazság, de én ebben hiszek. És bár nem maradtunk együtt, ezt a részét a következő kapcsolatomban sem csinálnám másként.

2019. okt. 6. 23:14
 22/23 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a párod ettől nem lesz rossz ember, de van, akinek veled ellentétben ez nem fér bele egy kapcsolatba. Az őszinteség pedig nem mentség. Nem úgy van, hogy mindent el kell fogadni, csak mert a másik őszinte. Az őszinteség alap, de benne van a pakliban, hogy a reagálás nem kedvező.

Egy másik 81%-os

2019. okt. 6. 23:37
 23/23 anonim ***** válasza:
Persze, ezt nem is vitatom. A többi már az én döntèsem volt, és nem is arról akartam senkit meggyőzni, hogy ez férjen bele. Csak annyit akartam kihozni belőle, hogy jó lenne nem rögtön kivágni a másikat, hanem értelmesen leülni beszélni róla. Utána még mindig ki lehet lépni a kapcsolatból.
2019. okt. 7. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!