Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit tennétek akkor, ha a párotok azt mondaná, hogy leszeretne feküdni valakivel? Elhagynátok ezért?
Nem tetszik a barátnőm és nem élvezem vele az együtt eltöltött időket. Amikor kerestem a páromat soha nem jött össze olyan nőkkel akikkel szerettem volna valamit, mindig azoknak tetszettem, akik nem tetszettek és végül beadtam a derekamat, mivel rosszul éreztem magam egyedül.
Kedvelem őt és aranyos a barátnőm, de nem tetszik eléggé ránézek és nem azt a kívánatos nőt látom, akit olyan szívesen megcsókolnék, mikor szexre kerül a sor azt is olyan muszájnak érzem. Lehet jobb lenne külön utakra menni, de attól félek, hogy egyedül fogok maradni.
fuj....
na ez igy egeszen mas, kis puhatestu gerinctelen fereg vagy:D
igen jobban. mitol jobb most? neki hazudsz, kozben szenvedsz, es max annyival jobb h elmondhatod h nem vagy szuz, de nem szereted ezt a lanyt es tulkepp meg csak nem is tetszik.
hibaztal de asszed az egy boldogabb elet lesz ha ebben a hazugsagban elsz elvagyodva mint ha szingli lennel? legalabb a lanynak lenne eselye olyat talalni aki tenyleg szereti....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!