Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mit tennétek akkor,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit tennétek akkor, ha a párotok azt mondaná, hogy leszeretne feküdni valakivel? Elhagynátok ezért?

Figyelt kérdés
2019. okt. 5. 12:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Kivágnám azonnal!
2019. okt. 5. 15:19
 12/23 anonim ***** válasza:
Nálam ez nem fér bele, tehát igen!
2019. okt. 5. 15:57
 13/23 anonim ***** válasza:
Felőlem szexeljen, de a kapcsolatnak akkor vége.
2019. okt. 5. 16:03
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
#5, jogos, de nem ezért lett vége, igen, akkor, mikor ez nála probléma volt, megoldotta. Mást nem tudtunk megoldani, sajnos van ez így.
2019. okt. 5. 16:15
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elhagynám. Egy párkapcsolatba ez nem fér bele.
2019. okt. 5. 18:06
 16/23 A kérdező kommentje:

Nem tetszik a barátnőm és nem élvezem vele az együtt eltöltött időket. Amikor kerestem a páromat soha nem jött össze olyan nőkkel akikkel szerettem volna valamit, mindig azoknak tetszettem, akik nem tetszettek és végül beadtam a derekamat, mivel rosszul éreztem magam egyedül.

Kedvelem őt és aranyos a barátnőm, de nem tetszik eléggé ránézek és nem azt a kívánatos nőt látom, akit olyan szívesen megcsókolnék, mikor szexre kerül a sor azt is olyan muszájnak érzem. Lehet jobb lenne külön utakra menni, de attól félek, hogy egyedül fogok maradni.

2019. okt. 6. 07:41
 17/23 anonim ***** válasza:

fuj....

na ez igy egeszen mas, kis puhatestu gerinctelen fereg vagy:D

2019. okt. 6. 10:42
 18/23 anonim ***** válasza:
#14: Lehet, hogy konkrétan nem emiatt szakítottatok, de ahol ilyen felmerül, ott már fellazultak a kötelékek.
2019. okt. 6. 11:40
 19/23 A kérdező kommentje:
Jobban tettem volna, hogyha össze se jöttem volna vele és inkább tovább kerestem volna az igazit? Mert én csak ezt szerettem volna, de sose jött össze semmi kölcsönös. 28 éves koromig nem akart össze jönni semmi és ezért kétségbe esetten jöttem össze a mostani barátnőmmel.
2019. okt. 6. 14:56
 20/23 anonim ***** válasza:

igen jobban. mitol jobb most? neki hazudsz, kozben szenvedsz, es max annyival jobb h elmondhatod h nem vagy szuz, de nem szereted ezt a lanyt es tulkepp meg csak nem is tetszik.

hibaztal de asszed az egy boldogabb elet lesz ha ebben a hazugsagban elsz elvagyodva mint ha szingli lennel? legalabb a lanynak lenne eselye olyat talalni aki tenyleg szereti....

2019. okt. 6. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!