Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen igazságtalan az élet? Egyeseknek miért jár ki a boldogság?
Egy nő vagy férfi csak öröm forrás, és nem maga a boldogság! A boldogsághoz az ég világon semmi sem kell! Éld meg a jelent. Na ez a boldogság, az összes zavar ami a fejedben van, az árnyékolja be az életed.
Sok ember nem tud különbséget tenni a boldogság és az öröm között. Ehhez viszont már kell egy magasabb szintű szemléletmód, és sok-sok tapasztalat.
Sajnos valamit tenniis kell érte, mert nem fog csak úgy bekopogni az ideális jelölt.
A randik macerásak, időigényesek, de ha tényleg annyira akarsz párt, biztos fogsz találni, ha keresel és nem vagy rá lusta.
Tudod en mikor voltam a legboldogabb?
Egyszer a Balatonon nyaraltunk es kora reggel lementem a vizhez, kb 7 ora volt, sehol senki, a nap mar sutott, total szelcsend volt, beusztam par szaz metert es ez most lehet, hogy nagyon idiotan fog hangzani sok embernek, de az a nyugalom es gyonyoruseg csak ugy sztaradt bennem es kb eggye valtam a termeszettel par masodpercre, magam voltam a boldogsag. Ezt az erzest senki se tudta megadni azota sem.
Az elet nem igazsagtalan, mindenki azt kapja amit beletesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!