Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen igazságtalan az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen igazságtalan az élet? Egyeseknek miért jár ki a boldogság?

Figyelt kérdés
Őszintén irigy vagyok azokra, akiknek van párjuk, akire baj esetén számíthatnak, viszont szeret. Míg nekem nincs senkim egyedül akire számíthatnék, nincs soha senki szeretne. Minden nő álma egy szép esküvő, és egy gyerek, de erről én mindig csak álmodhatok. Más huszonéveseknek ez mind összejön, az ismerőseim nagy része is komoly kapcsolatban él évek óta, vagy házasok.
2019. okt. 3. 15:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
62%
Igaza van a 14-esnek. Nagyon sok boldogságforrás létezik az életben, a párkapcoslat huszadrangú ehhez, anélkül is simán lehet boldog valaki.
2019. okt. 3. 17:32
 22/26 anonim ***** válasza:
76%

Egy nő vagy férfi csak öröm forrás, és nem maga a boldogság! A boldogsághoz az ég világon semmi sem kell! Éld meg a jelent. Na ez a boldogság, az összes zavar ami a fejedben van, az árnyékolja be az életed.

Sok ember nem tud különbséget tenni a boldogság és az öröm között. Ehhez viszont már kell egy magasabb szintű szemléletmód, és sok-sok tapasztalat.

2019. okt. 3. 17:53
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Ne azt nézd hogy másoknak milyen. Lehet hogy jól látod valóban boldogok, lehet hogy csak te látod ezt amúgy meg nem azok, de nem is ez a lényeg. Ha neked nem jó egyedül akkor tegyél azért hogy valaki olyan legyen melletted, akire vágysz.
2019. okt. 3. 18:04
 24/26 anonim ***** válasza:
Kérdező! Korod?
2019. okt. 6. 14:25
 25/26 anonim ***** válasza:

Sajnos valamit tenniis kell érte, mert nem fog csak úgy bekopogni az ideális jelölt.

A randik macerásak, időigényesek, de ha tényleg annyira akarsz párt, biztos fogsz találni, ha keresel és nem vagy rá lusta.

2019. okt. 6. 14:31
 26/26 anonim ***** válasza:
92%

Tudod en mikor voltam a legboldogabb?

Egyszer a Balatonon nyaraltunk es kora reggel lementem a vizhez, kb 7 ora volt, sehol senki, a nap mar sutott, total szelcsend volt, beusztam par szaz metert es ez most lehet, hogy nagyon idiotan fog hangzani sok embernek, de az a nyugalom es gyonyoruseg csak ugy sztaradt bennem es kb eggye valtam a termeszettel par masodpercre, magam voltam a boldogsag. Ezt az erzest senki se tudta megadni azota sem.

Az elet nem igazsagtalan, mindenki azt kapja amit beletesz.

2019. okt. 6. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!