Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen igazságtalan az élet? Egyeseknek miért jár ki a boldogság?
#4-es, csinálhatsz úgy, mintha boldog lennél egy olyan élethelyzetben, ami semmi okot nem ad rá, talán még jobban is érzed magadat tőle, de egy egyszerű idiótánál nem leszel több ezzel a tettel.
Ezt a Szabó Péter féle közhelyt felejtsétek már el. Ha valakinek szar az élete, akkor a "legyél boldog", "válaszd a boldogságot", "dönts úgy, hogy mától boldog leszel"-féle hülyeségek nem fognak javítani az életén senkinek.
Mielőtt valaki megjegyzi, nem ez nem pesszimizmus, hanem realizmus.
Hogy a kérdezőnek is válaszoljak, a boldogságnak nem ez a formulája. Szingliség nem egyenlő a boldogtalansággal és a párkapcsolat nem egyenlő a boldogsággal.
Találnod kell olyan dolgokat az életben, aminek tudsz örülni, amik boldoggá tesznek, biztos hogy van ilyen. A lényeg az, hogy rádöbbenj arra, hogy nem egy párkapcsolat fog téged boldoggá tenni. Vagy csak tanuld meg értékelni az életet, mert rövid és múlandó. A jelenlegi hozzáállásod nem vezet sehova.
Minden nő álma egy szép esküvő, és egy gyerek,
A rémálmom pontosabban.
En soha nem ertettem az "en mar orokre egyedul maradok, nekem soha nem lesz csaladom" jellegu hozzaallasokat. Miert, ami 21eves korodban tortenik veled az uaz mint ahogyan 5evesen eltel vagy ahohy 45evesen fogsz? Az ember elete halad A pontbol B pontba es amikor az A es a B kozott valahol epp sebeket nyalogat, az egy atmeneti allapot. Minden folyamatosan valtozasban van, rengeteg dolgot nem tudsz befolyasolni de a hozzaallasodat mindig. Ez a kerdes nem rolam szol igy nem reszletezem, de a leheto legmelyebben voltam es mindenki temetett. En meg szentul hittem benne h jar nekem a boldogsag, mert megerdemlem. Ezzel a hozzaallassal kuszkodtem vegig majdnem 2 evet, oszinten mondom egyszer meg a Tiszahoz is elmentem h belehajtok es legyen vege. Aztan mint mindig, akkor is arra jutottam h akkor sosem tudom meg a sajat szemelyes happy endemet, marpedig en kivancsi termeszet vagyok:)
Raadasul az ilyen idoszakok epp arra jok h nagyon megbecsuljuk majd ha jon valami/valaki jo.
De savanyu uborkakba nehezebben szeretnek bele az emberek, fene az izlesuket:)
Es valoban rengeteg kirakatkapcsolat van amitol sokkal jobb egyedul, oszinten.
Te sem maradsz igy, ne aggodj, keresd a meglevo eletedben a szepsegeket es ha nincsenek, tartsd meg tartalommal. Majd jonni fog a te masik feled is!
Érdekes, hogy mindenki ezt mondja, hogy az ő ismerősei barátai mind......kapcsolatban vannak, boldogok, házasok, gyerek stb-
És ezt nagyon sok ember mondja :) Szóval nagyon osk ember van aki egyedülálló.
én a 30-as korosztály vagyok, az ismerőseim 2 részre oszlanak, vagy már 30 előtt gyereket is csináltak és együtt vannak, vagy még mindig nincs gyerek és még mindig jönnek mennek a nők és a pasik....és sokan vannak akik nem is akarnak gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!