Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek köszönhető az, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek köszönhető az, hogy egy rakás férfiról lehet tudni, hogy nőcsábász és átveri a nőket, a nők mégis lefeküdnek velük?

Figyelt kérdés
Sose fogom megérteni
2019. szept. 30. 19:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
16%
Mert jóképűek,ennyi a titka.A nőket nem az ösztöneik vezérlik,legalábbis ezt állítják.
2019. szept. 30. 20:15
 12/23 anonim ***** válasza:
68%
Sok ostoba szép csaj is van, akit nem hagynak ki. Egyszerű a képlet-vonzalom.
2019. szept. 30. 20:37
 13/23 anonim ***** válasza:
25%

Először is azt tisztázzuk, hogy milyen nők?! Mert te általánosítasz. Egy magára valamit adó nő az biztos nem megy bele egy ilyenbe. Egy félénk, csendes lány tutira nem. Egy jól nevelt, erkölcsös lány tutira nem. Ezzel ki is lőttük a nők értelmes halmazát.

Innentől kezdve meg már igazából lényegtelen a kérdésed. Vagyis a válaszom az, hogy igénytelenek, az erkölcsi szintjük nulla, az énképük pedig torz.

2019. szept. 30. 21:25
 14/23 anonim ***** válasza:
96%
11: ezek a pasik pont nem épp "csúcskategóriásak". Saját tapasztalat. Csak pont nehéz kiszűrni őket, és pont azért, mert a fene se gondolná róluk, hogy nőcsábászok.
2019. szept. 30. 21:26
 15/23 Rockarc ***** válasza:
92%

Azert nem maszik am ra az osszes no. Maximum azok, akiknek pont arra kell. De az is lehet, hogy hibas volt az emberismeretuk es elhittek, hogy tenyleg ok az egyetlenek, akik miatt felhagy az eletmodjaval. Ilyen is van. Ez legyen az o bajuk, aki nem tud masok karabol tanulni, az kenytelen a sajatjan.

De ez teged miert zavar? Nem, ne akard megerteni, annyi minden van meg az eletben, ami erthetetlen, azokrol is kiirsz kerdest?

43F

2019. szept. 30. 22:18
 16/23 anonim ***** válasza:
47%

13-as: Elég ótvaros a dumád; avitt és hazug!

Az "erkölcsös nő" vagy még szűz, vagy már öreg!...

2019. szept. 30. 22:40
 17/23 anonim ***** válasza:
70%
16-os. Ki milyen kultúrkörből jött.
2019. szept. 30. 23:28
 18/23 anonim ***** válasza:
34%

Ez megint egy olyan kérdés, amiről itt nehéz normálisan beszélni, mert a szokásos frusztrált nőhad berág minden értelmes válaszra és megszórják azokat mínuszokkal.

A legtöbb nőcsábász pasi jó pasi. Ha valaki jó pasi, akkor a legtöbb nőt nem az fogja érdekelni, hogy másokkal mit csinált, hanem azt akarják hinni, hogy ők lesznek a csodálatos kivételek. És örömmel ugranak a rózsaszín ködbe.

Plusz, ha valaki nőcsábász hírében áll, akkor sok nő gondolja azt, hogy neki is jó lesz a férfi. Még tinikorom végén próbáltam ki azt, hogy nem voltam nagy csajozó, akkor még 1-2 komoly kapcsolatom volt csak, de egy új társaságban elkezdtem előadni, hogy mennyit nőztem. Bumm, egy csomó lánynak hirtelen bejöttem a társaságból.

Lehet szépítgetni, de a legtöbb ember szociális ösztönlény.

2019. okt. 1. 01:02
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy ismerősöm, akivel régen egy társaságba jártunk. Nem egy jóképű férfit kell elképzelni, inkább átlagosat. A teste mondjuk úgy, hogy mackós. Rengeteg nőt felszedett, akárhova ment, mindenhol talált valami nőt. Egyszer összejött egy olyan kedves, szerény, erkölcsös lánnyal, amit a #13 írt. Valamennyi ideje együtt voltak már, amikor elhozta egy házibulira. Mi, a lányok külön ültünk, beszélgettünk, majd egyszer azt mondja a lány, hogy "Igen, tudom, hogy milyen volt Béci, azt is tudom, hogy én vagyok az első barátnője, akit nem csalt meg." Hát, mi csak lestünk, hogy tényleg elhiszi ezt? És igen... elhitte. 🤦
2019. okt. 1. 07:17
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

"...hogy én vagyok az első barátnője, akit nem csalt meg."

Bizony bizony, ilyenek ezek a komoly, szerény, erkölcsös leánykák: megcsalhatatlanok...:)))

Legalábbis azt hiszik.

2019. okt. 1. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!