Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A narcisztikusok miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A narcisztikusok miért nem felejtik el soha az exeiket?

Figyelt kérdés
2019. szept. 24. 11:54
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Miért a többiek igen? Ennyire szenilisek volnának?

Szerintem senki nem felejti el az exeit, kivéve aki tényleg leszarta már akkor is a másikat és ezért tényleg nem emlékszik rá.

2019. szept. 24. 11:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Nyilván nem erre értettem. De azt olvastam hogy aki nárcisztikus az mindig gondol az exeire, attól függetlenül hogy mással van.
2019. szept. 24. 12:05
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

Mert bosszúállók. Uralkodni vágyók.

Ez különösen igaz, ha a nárcisztikus az, akit faképnél hagytak. Akkor egészen szélsőgéses dolgokra képesek.

2019. szept. 24. 12:07
 4/7 anonim ***** válasza:
69%

Az exeire mindenki emlékszik, az más kérdés, hogy van aki pozitívan, más meg negatívan.

A nárcisztikus elég speciális "embertípus", de egyébként a kapcsolatokban kerülendő, főleg ha egyben szociopata is.

2019. szept. 24. 12:27
 5/7 anonim ***** válasza:
47%

Azt nem értem csak, ha ez így van, akkor engem miért tartanak itt annak?

2019. szept. 24. 12:38
 6/7 anonim ***** válasza:
69%

Volt szerencsém egy nárcisztikus nőhöz sokáig, így leírom mit tapasztaltam:

- átírja a multat, a jóból rossz lesz (vagy ha érdekei úgy kívánják, akkor a rosszból jó)

- A nárcisztikus személlyel bármilyen kapcsolatod is van, te csak egy jellegtelen ember vagy a szemében, aki vagy hasznot hoz (bármilyen téren), vagy hátráltatod.

Ha kapcsolatba kerültél vele, akkor kiismerte a gyengeségeid, erősségeid, s ő tudja h megfogható vagy, s ha kedve, vagy szükséglete úgy kívánja akkor visszakaphat.

32f

2019. szept. 24. 13:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Szinten sok ev nárcival.

3 és 6 jól leírta!!

2019. szept. 24. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!