Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A narcisztikusok miért nem felejtik el soha az exeiket?
Miért a többiek igen? Ennyire szenilisek volnának?
Szerintem senki nem felejti el az exeit, kivéve aki tényleg leszarta már akkor is a másikat és ezért tényleg nem emlékszik rá.
Mert bosszúállók. Uralkodni vágyók.
Ez különösen igaz, ha a nárcisztikus az, akit faképnél hagytak. Akkor egészen szélsőgéses dolgokra képesek.
Az exeire mindenki emlékszik, az más kérdés, hogy van aki pozitívan, más meg negatívan.
A nárcisztikus elég speciális "embertípus", de egyébként a kapcsolatokban kerülendő, főleg ha egyben szociopata is.
Azt nem értem csak, ha ez így van, akkor engem miért tartanak itt annak?
Volt szerencsém egy nárcisztikus nőhöz sokáig, így leírom mit tapasztaltam:
- átírja a multat, a jóból rossz lesz (vagy ha érdekei úgy kívánják, akkor a rosszból jó)
- A nárcisztikus személlyel bármilyen kapcsolatod is van, te csak egy jellegtelen ember vagy a szemében, aki vagy hasznot hoz (bármilyen téren), vagy hátráltatod.
Ha kapcsolatba kerültél vele, akkor kiismerte a gyengeségeid, erősségeid, s ő tudja h megfogható vagy, s ha kedve, vagy szükséglete úgy kívánja akkor visszakaphat.
32f
Szinten sok ev nárcival.
3 és 6 jól leírta!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!