Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy visszautasítás és jöhet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy visszautasítás és jöhet a következő? Tényleg ilyen érzelem nélküli világban élünk?

Figyelt kérdés
2019. szept. 8. 09:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
95%
Egy randi után ez normális.Ha hosszabb ismeretség akkor nem.
2019. szept. 8. 09:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem értem, mi a kérdés.

Mondjuk társkeresőn visszautasítom, lerázok ötöt is egy nap. Miért furdalna bármi is?

Megtörtént fordítva is. Na és?

Engem meg még személyesen nem utasított vissza senki, mert hát látom, hogy annyira azért nem vagyok vonzó neki, és akkor nyomulás vége. Jó esetben marad valami barátság féle.

2019. szept. 8. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!