Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás vagy hosszabb kapcsolat megszakadása után mikor kezdtél új kapcsolatot?
Sziasztok!
Az én esetem a következő: 32 éves vagyok, válok a férjemtől. Év elején derült ki, hogy megcsalt, egy pár hónapig még próbálkoztam/próbálkoztunk helyrehozni, de nem ment. Gyerek nincs. 3 hónapja külön élünk, mindenben megegyeztünk, be vannak adva a papírok a bíróságra, úgyhogy már csak arra várok, hogy hivatalosan is kimondják a válást. Másik városba költöztem.
3 hónap nem tűnik sok időnek, de a kapcsolat lélekbeli lezárása és az érzéseim rendezése/feldolgozása tulajdonképpen már januárban elkezdődött. Pszichológushoz is jártam. Kellett ennyi idő év elejétől, hogy a döntés 100%-os legyen, szóval nincsenek bennem kérdőjelek, hogy ez a jó döntés.
A kérdést azért írtam ki, mert felfigyeltem egy régi ismerősömre a Facebook-on, nagyon szimpatikus lett és úgy érzem szeretném megismerni közelebbről (lájkolgatjuk egymás képeit, van egy közös hobbink, hozzászólásokat írunk...egyelőre ennyi).
Nem azért szeretném megismerni, mert félek egyedül lenni. Már volt pár jelentkező az elmúlt hónapban, de visszautasítottam, mert nem érdekeltek egyáltalán.
Nálatok hogy volt?
Nincs varazskeplet, hogy mennyi idot kell varni. Az, hogy felfigyeltel valakire es keresed a tarsasagat az egy jo jel arra, hogy magad mogott tudtad az elozo kapcsolatod. De ettol fuggetlenul meg lehetnek visszacsatolasok, amik kesobb gondot okozhatnak, de felnott vagy, majd megoldod valahogy.
43F
jaja nem lehet megsaccolni, hogy mennyi idő...
amikor már azt érzed egy új embernél, hogy téged ő érdekel, kíváncis vagy rá, sokat gondolsz rá, vele szeretnél lenni....és nem állandóan az exeden kattogsz akkor már kifelé lábalsz.
Köszönöm a válaszokat.
Már egyáltalán nem kattogok az exemen, nincsenek olyan gondolataim, hogy jaj bárcsak vele lehetnék vagy mi lett volna, ha ez vagy az másképp alakul. Teljes béke van bennem afelől, hogy jó döntést hoztam azzal hogy elválok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!