Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Női és férfi elávrások?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női és férfi elávrások?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy láthatólag a nők sokkal többféle elvárást támasztanak a férfiak irányába, mint fordítva? Nézzünk pár példát.

Közös elvárások:

- Szép/helyes arc

- Megfelelő testalkat

- Hűség

- Stb.

Általában csak női elvárások:

- Magasság

- Megfelelő anyagi szint

- Határozottság

Általában csak férfi elvárások:

- Kevés múltbéli partner

2019. szept. 5. 10:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Amíg ez az életedben a legnagyobb probléma, hogy te mit hogyan, addig nem fogsz feljebb lépni. Megrekedsz azon a szinten, hogy a gonosz férfiak, s a legjobb az egészbe: be is vonzod őket. Nem az a lényeg ki mosogat, vagy ki főz, hidd el a férfi is megoldja. Vannak az életben fontosabb dolgok is (nekem legalábbis), mintsem vitatkozzak egy hárpiával, h én mikor fekszek le aludni, mert nem látja mit kap, csak azt h a másik a másik...
2019. szept. 5. 16:22
 22/25 anonim ***** válasza:
Diazepam: Te önzetlenül megcsinálnál valamit, azért h a párodnak jobb legyen? Azzal a tudattal, hogy ő aznap nem csinált annyi mindent, mint te?
2019. szept. 5. 16:26
 23/25 Diazepam ***** válasza:
100%

Mi ketten két totál ellentétes élethelyzetről beszélünk. Valószínűleg soha nem leszünk egymás helyében. Te az életet úgy képzeled el, hogy egy nagy kertesházban laksz, teszel érte, teljesíted a barátnőd kívánságait, cserébe elvárod hogy végezze a házimunkát. Ez így korrekt, csak sajnos olyan nőt választottál aki nem becsült meg.

Az én helyzetemet inkább úgy képzeld el, hogy laktam egy másfél szobás lakásban (nem is kellett több), dolgoztam ugyanannyit amennyit a pasim, ő hazajött és lefeküdt a kanapéra egy sörrel, én pedig megcsináltam mindent. Este 9 előtt egy percre sem ültem le, mert egy lakásban is van teendő, főleg ha szereted a rendet és a tisztaságot.

2019. szept. 5. 16:27
 24/25 Diazepam ***** válasza:
100%
Igen, míg fiatalabb voltam azt hittem ez így a normális, ezt láttam otthon is, önzetlenül kinyaltam a valagát is. Átvitt értelemben.
2019. szept. 5. 16:30
 25/25 anonim ***** válasza:
Diazepam: Amit mondasz, az tényleg az érem másik oldala, amikor a figura kb semmit nem tesz be, csak 1 sör, azt döglik az rtl klub előtt. Nyilván te is lapátra tetted már, mint én a hárpiámat.
2019. szept. 5. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!