Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női és férfi elávrások?
Miért van az, hogy láthatólag a nők sokkal többféle elvárást támasztanak a férfiak irányába, mint fordítva? Nézzünk pár példát.
Közös elvárások:
- Szép/helyes arc
- Megfelelő testalkat
- Hűség
- Stb.
Általában csak női elvárások:
- Magasság
- Megfelelő anyagi szint
- Határozottság
Általában csak férfi elvárások:
- Kevés múltbéli partner
Nos, én lexarom a kertet. Nekem nem lételemem, emiatt nem is lennék hajlandó vele foglalkozni. Megmondtam anno az embernek, ha kertet akar, ő foglalkozik vele. Ja, így már nem akart annyira ő se. :))
Szóval nem esett le a bugyim a robotfűnyíród meg az ilyen olyan öntözőrendszeredtől, bocsi.
"jöjjenek a milliók, úgy h otthon döglik nem? Keress ilyet, s szólj ha találsz, mert akkor hozzá megyek én is feleségül."
Nekem nem kellenek milliók, sosem kellettek. Többet ér az együtt töltött minőségi idő, többet ér ha a férfinek van ideje a párjára/családjára. Ha albérletben, akkor ott. A hiteles kis garzonban, akkor ott.
"800nettóból te nem csinálsz nagy kertet mondjuk Dunakeszin új házzal...."
Én nem is akarok. Nem tudom miből gondolod, hogy mindenki puccos környéken, puccos házban boldog csak.
"Cseréljünk, akkor főzök én, mindenféle ellenvetés nélkül, te meg akkor teremtsd meg a többit"
Úgy látom te a végletek embere vagy. Csak azt mondom, hogy az lenne a jó, ha léteznének olyan férfiak akikkel igazságosan meg lehet osztani a teendőket, nem pedig fáradtságversenyt rendezni minden nap. Lehet, hogy én élek rossz környéken, én kattintok itt rá csakis olyan kérdésekre, csak nekem vannak olyan ismerőseim ahol pontosan az történik, hogy a nő megszakad mert a férjének kimerül a dolga abban, hogy dolgozik. Egy olyan világot szeretnék ahol a nőre nem mondják, hogy hárpia, csak azért, mert nem hajlandó cselédkedni.
Az építkezés más tészta, ott beismerem baromi sok a munka, nem véletlenül megy rá sok kapcsolat. De egy építkezés nem tart 10-20 évig, és nem is mindenki akar építkezni.
Megértem és felfogom amit mondasz, de sajnos a szavakon lovagolunk.
"Egy olyan világot szeretnék ahol a nőre nem mondják, hogy hárpia, csak azért, mert nem hajlandó cselédkedni."
Had mondjak egy példát a saját életemből erre:
Szóról szóra ugyanezt a mondatot kaptam a volt feleségemtől, ő nem lesz cseléd. Tudod amikor eltartasz valakit, s hagyod h a saját keresetét magára költse, előre viszed az életeteket, leveszed a terheteket a válásról (mindennapos rendelgetések, házimunka nuku, főzés nuku) mert ő nem lesz cseléd. Te mikor hazaviszel 1-2M-es fizut, megvalósítod az ő álmát is, akkor képtelen 1 szendviccsel várni? Mert nem lesz cseléd?
Lehet neked nem a kert az álmod, s ez a fránya női logika:
Neki se kellett puccos ház/lakás, de nem férfi a férfi anélkül. Höööö? Másik példa: ravak rosa 2-es kád nélkül nem fürdő a fürdő. Az a kád 500ezer mindenestül. Ki kereste meg rá? Ki tetette be? Azt mikor haza értem edzésből (mert természetesen ha nem voltam fitt, akkor jött a dagadtozás a nő részéről), még annyi se volt, hogy szeva te hüle, csak a lecseszés, miért nincs ez, miért nincs az kész, stb.. Meg takarítsam én a kádat, mert én akartam sajátot. Jézzzzus. Az ilyenek miatt váltam. Tudod ki lehet forgatni, meg hülyét csinálni a férfiakból. 1X! Mindenkiből 1X! Onnantól jön, h ott rohadjon meg az egész, meg a női logika úgy ahogy van. Én még egyszer nem fogom senkinek sem a kívánságait, meg manipulációit elviselni.
"Mert az a válaszom se tetszett, hogy akkor én megcsinálom a teendőket, te meg teremtsd meg az életet, amit én teremtettem volna."
Te annyit írtál, hogy a főzést vállalod be. Ez a teendőim 5%-a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!