Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Női és férfi elávrások?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női és férfi elávrások?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy láthatólag a nők sokkal többféle elvárást támasztanak a férfiak irányába, mint fordítva? Nézzünk pár példát.

Közös elvárások:

- Szép/helyes arc

- Megfelelő testalkat

- Hűség

- Stb.

Általában csak női elvárások:

- Magasság

- Megfelelő anyagi szint

- Határozottság

Általában csak férfi elvárások:

- Kevés múltbéli partner

2019. szept. 5. 10:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%
Jó neked a 35m2es lakás is, vagy akármi mind1 mekkora, a lényeg h "TE, ÉS KIZÁRÓLAG TE" jól érezd magad. Mivel magadon kívül (férfi nélkül nincs gyerek) semmi nem érdekel. Ennyit a női gondoskodásról, meg a társasági létükről. Az "ÉN ÉN ÉN" mindent elnyom :) A lényeg mindig ez volt, elérjenek egy pontot, ahol megelégszik amije van (ideig óráig persze), azt el van mint hal a lakodalomban. Majd jön az irigykedés, hogy bezzeg a szomszéd férfi többet keres, stb... Bulika, szelfike, azt kész. A szomszédnak nincs ám bulika, meg nem csak kizárólag a nagy fejét kívánja tömni. Jön ám az időapu, s megdorgálja a nárciszokat, vagyis az ilyenféléket...
2019. szept. 5. 14:01
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
10-es, nem minden nő hárpia/önző/nekem jár, blablabla ember, de 100-ból 99 tuti, az biztos.
2019. szept. 5. 14:04
 13/25 Diazepam ***** válasza:
82%

Nos, én lexarom a kertet. Nekem nem lételemem, emiatt nem is lennék hajlandó vele foglalkozni. Megmondtam anno az embernek, ha kertet akar, ő foglalkozik vele. Ja, így már nem akart annyira ő se. :))

Szóval nem esett le a bugyim a robotfűnyíród meg az ilyen olyan öntözőrendszeredtől, bocsi.

"jöjjenek a milliók, úgy h otthon döglik nem? Keress ilyet, s szólj ha találsz, mert akkor hozzá megyek én is feleségül."

Nekem nem kellenek milliók, sosem kellettek. Többet ér az együtt töltött minőségi idő, többet ér ha a férfinek van ideje a párjára/családjára. Ha albérletben, akkor ott. A hiteles kis garzonban, akkor ott.

"800nettóból te nem csinálsz nagy kertet mondjuk Dunakeszin új házzal...."

Én nem is akarok. Nem tudom miből gondolod, hogy mindenki puccos környéken, puccos házban boldog csak.

"Cseréljünk, akkor főzök én, mindenféle ellenvetés nélkül, te meg akkor teremtsd meg a többit"

Úgy látom te a végletek embere vagy. Csak azt mondom, hogy az lenne a jó, ha léteznének olyan férfiak akikkel igazságosan meg lehet osztani a teendőket, nem pedig fáradtságversenyt rendezni minden nap. Lehet, hogy én élek rossz környéken, én kattintok itt rá csakis olyan kérdésekre, csak nekem vannak olyan ismerőseim ahol pontosan az történik, hogy a nő megszakad mert a férjének kimerül a dolga abban, hogy dolgozik. Egy olyan világot szeretnék ahol a nőre nem mondják, hogy hárpia, csak azért, mert nem hajlandó cselédkedni.

Az építkezés más tészta, ott beismerem baromi sok a munka, nem véletlenül megy rá sok kapcsolat. De egy építkezés nem tart 10-20 évig, és nem is mindenki akar építkezni.

2019. szept. 5. 14:25
 14/25 anonim ***** válasza:
0%

Megértem és felfogom amit mondasz, de sajnos a szavakon lovagolunk.

"Egy olyan világot szeretnék ahol a nőre nem mondják, hogy hárpia, csak azért, mert nem hajlandó cselédkedni."

Had mondjak egy példát a saját életemből erre:

Szóról szóra ugyanezt a mondatot kaptam a volt feleségemtől, ő nem lesz cseléd. Tudod amikor eltartasz valakit, s hagyod h a saját keresetét magára költse, előre viszed az életeteket, leveszed a terheteket a válásról (mindennapos rendelgetések, házimunka nuku, főzés nuku) mert ő nem lesz cseléd. Te mikor hazaviszel 1-2M-es fizut, megvalósítod az ő álmát is, akkor képtelen 1 szendviccsel várni? Mert nem lesz cseléd?

Lehet neked nem a kert az álmod, s ez a fránya női logika:

Neki se kellett puccos ház/lakás, de nem férfi a férfi anélkül. Höööö? Másik példa: ravak rosa 2-es kád nélkül nem fürdő a fürdő. Az a kád 500ezer mindenestül. Ki kereste meg rá? Ki tetette be? Azt mikor haza értem edzésből (mert természetesen ha nem voltam fitt, akkor jött a dagadtozás a nő részéről), még annyi se volt, hogy szeva te hüle, csak a lecseszés, miért nincs ez, miért nincs az kész, stb.. Meg takarítsam én a kádat, mert én akartam sajátot. Jézzzzus. Az ilyenek miatt váltam. Tudod ki lehet forgatni, meg hülyét csinálni a férfiakból. 1X! Mindenkiből 1X! Onnantól jön, h ott rohadjon meg az egész, meg a női logika úgy ahogy van. Én még egyszer nem fogom senkinek sem a kívánságait, meg manipulációit elviselni.

2019. szept. 5. 15:39
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
Ez a "nem leszek cseléd" ez meg kisebbségi komplexusból fakad, egyre durvulni fog, s a végén már egy kabátot sem fogsz arrább tenni a barátod/férjed kedvéért, mert te nem leszel cseléd, s azt fogod nézegetni, hogy a másik mit meg hogyan csinál. De sosem fogod észrevenni a jót a másikban. Én ezt tapasztaltam a nők 99%-ban. Soha nem lesz jó semmi. Igaz ugyan, hogy van párom, aki nem ilyen, aki önzetlenül ad, kedves, s nem is sajnálom tőle a dolgokat. De amíg ilyen nőt nem találsz, isten mentse az olyan nők tömkelegétől, ahogyan te is gondolkodsz a normális férfiakat.
2019. szept. 5. 15:43
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
37%, a feleséged te választottad, te vetted el feleségül. Gratulálok.
2019. szept. 5. 15:53
 17/25 anonim ***** válasza:
30%
Nem az én volt nyomorom a téma, de azért álljon már meg a menet, hogy az itt válaszolók szerint igazságosan osszunk el mindent, a nőnek 3% a betett ráfordítás, a férfinak meg 97%, (nem csak anyagilag), aztán még az is kevés lesz. A végén meg ledobant, mert van másik. Kinek kell ez? Nem kell sírni, meg kell tanulni 50-50, azaz matematikailag is 50-50, ha cselédnek érzed magad, ha nem. Azt akkor lesz értelmes ember az életedben is. Mert az a válaszom se tetszett, hogy akkor én megcsinálom a teendőket, te meg teremtsd meg az életet, amit én teremtettem volna. A férfi sem lesz egyszerre 20helyen, fizikai képtelenség. Az meg h magyarországon nem élsz meg 100ból, még is kinek a hibája? Ki kellene nyitni a szemeket női oldalról, nem csak álmodozni hoszé luizról meg istentudja milyen könnyű életről mr adonisszal.
2019. szept. 5. 15:59
 18/25 Diazepam ***** válasza:
100%
Összefoglalom röviden a véleményemet. Nem szeretném egy kapcsolatban cselédnek érezni magam, szívesen elvégzem a házimunka felét, vagy amennyiben a párom mondjuk nehezebb fizikai munkát végez, a háromnegyedét. A gyereknevelésből nem engedek, nem fogom hagyni hogy elintézze egy esti buksisimogatással. További semmi olyan anyagi körülményt nem várok el, amibe nem fektetek magam is pénzt és energiát. Maradjunk a kertes példánál. Nekem nem kell, nem is használnám ki, "benticica" vagyok. Ha a párom kertet akar, akkor foglalkozzon vele ő, ha az nem megy a családi élet rovására. Ugyanúgy ha én szeretnék valamit, amit ő nem, pl 5 méter hosszú plafonigérő könyvespolcot, nem várom el hogy kétnaponta letörölgesse azt.
2019. szept. 5. 16:07
 19/25 Diazepam ***** válasza:

"Mert az a válaszom se tetszett, hogy akkor én megcsinálom a teendőket, te meg teremtsd meg az életet, amit én teremtettem volna."

Te annyit írtál, hogy a főzést vállalod be. Ez a teendőim 5%-a.

2019. szept. 5. 16:11
 20/25 anonim ***** válasza:
46%
Megint ott tartunk, hogy jajj te szegény, 5% a főzés. Hol irtam h én szegény? Mi a francért kell azt nézegetni h a másik? Olyan szintű kisebbségi komplexusod van h az nem igaz. Azt nézegeted, hogy te aztán bruhuhu mennyi mindent, a másikat meg észre se veszed. Ezért irtam le, hogy mit tesz "egy másik". Ha van időm megcsinálom, ha nincs nem. Ha kicserélek vmi teendőmet a mosásodra, főzésedre tök mind1 mire, akkor vkinek meg kell az én teendőimet is csinálna. Ha elmarad a főzés, akkor rendelek. És ilyenkor mivan? Semmi. Ha elmarad a maszek meló, akkor berántod a bevételkiesést? Gondolkodj már. Jah nehéz, mert nem rajtad a felelősség, hanem mindig a férfin, csak a háttérből dirigálnak, meg nézegetnek ilyen nők, hogy nah most most fekszik le aludni, a szemét...
2019. szept. 5. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!