Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alakult úgy hogy a nőknek könnyebb párt találni?
Nem könnyebb.
Ha egy nő párt talál, akkor egy férfi is.
"számold meg, hány férfi esett teherbe a világtörténelemben. "
Hát igen. Az itteni pasikák szerint a nők direkt esnek teherbe, mert maga az álom egyedül nevelni egy kisgyereket és luxus életet lehet élni havi 20-30 ezerből.
"Arról a mai nők tehetnek hogy fűvel fával össze járnak"
Na, akkor ezek szerint a mai férfiaknak sokkal könnyebb, hiszen a nők fűvel fával összejárnak.
"akit pedig komolyan érdekelné elzavarják."
Az nem elég, ha te komolyan akarod a nőt. Az kell, hogy ő is téged akarjon. Ha te komolyan érdekled a kövér, ronda Jucikát, akkor összejössz vele, csak azért? Vagy te is csak azzal jössz össze, aki neked bejön?
Már aki odaadja... :-D
Én hosszú távra keresek hozzám illő párt, de az egyik azért esik ki a rostán, mert dohányzik (nálam meg ez kizáró tényező, nem dohányzom, nem is viselem jól a dohányfüstöt), a másik azért, mert otthonülő (én meg nem vagyok az, sokkal jobb, ha ezeket az aktív élményeket megoszthatom a párommal, úgy, hogy együtt csináljuk, nem pedig csak elmesélem, ő meg nézi a tévét), a harmadik azért, mert még 30 fölött is a szülei tartják el, és nem is akar haladni az életben (én eltartom magam, és sokat tettem ezért), van, akinek az a normális családmodell, hogy a nő végzi a házimunkát és neveli a gyerekeket eltartottként, ő férfiként meg hozza a pénzt (dolgozó szülők mellett nőttem fel, akiknek közös háztartásban a házimunka közös, ezt a mintát viszem tovább), van, aki ugyanezt elvárja, csak nem keres annyit, hogy eltartson egy családot, olyan is van, akinek kizáró tényező lakásban a háziállat (ezen meg én esek ki, mert én lakásban tartok háziállatot, és ez már régóta így van, nem fogok rajta változtatni, mert nekem így jó), van, aki több száz km-re él tőlem, és nem tervezi felrúgni a kialakított életét és távolabb költözni, én sem, a távkapcsolatnak hosszú távon nincs értelme.... stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!