Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A buta, de szép vagy az okos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A buta, de szép vagy az okos, de kevésbé szép nők a kelendőbbek?

Figyelt kérdés
2019. aug. 29. 19:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, aki tud szilvásgombócot főzni?
2019. aug. 29. 22:14
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Annak van igaza, aki megkérdezte, hogy milyen célra.

Nőként válaszolok, de szerintem ugyanúgy vonatkozhat a kérdés a férfiakra is. Én a kevésbé szép okosat választanám, vagyis azt választottam. A párom a legnagyobb jóindulattal sem mondható jóképűnek, de olyan okos és olyan meghökkentő a humora, hogy tizenpár év után is lenyűgöz.

Volt nagyon jóképű, mesés testalkatú pasim, akiért az összes barátnőm odáig volt. Eleinte el sem hittem, hogy ilyen szerencsém lehet. Aztán pár hét után, amikor már kezdtem megszokni a szépségét, észrevettem, hogy igazán aranyos, de kb. olyan sötét, mint hat pár rendőrcsizma. Na jó, kicsit túlzok, de néha úgy éreztem, hogy ő a szőke viccek ihletője. Eljutottunk odáig, hogy halálra idegesített, így hamar elbúcsúztunk egymástól.

2019. aug. 29. 22:40
 13/22 anonim ***** válasza:
56%
Az előbbiekkel több legyet lehet ütni egy csapásrs, mert fel lehet vágni a haveroknál és még irányítani is lehet. Legalábbis nagyon ezt látom amolyan közmentalitásnak itthon, vagy csak az antipéldákat vonzom.
2019. aug. 29. 23:37
 14/22 anonim ***** válasza:
74%
Aki szép az nem lehet okos? Na ne nevettes😂Ezt a csúnya nők tálalták ki,hogy aki szép az buta,ők meg okosak Ahaaaa.....😂😂😂😂😂😂😂
2019. aug. 29. 23:52
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Én tudok szilvásgombócot készíteni :)
2019. aug. 30. 00:56
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
15: hozzám jössz feleségül? 🙂
2019. aug. 30. 06:09
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze megveszi a gyorsfagyasztottat :)
2019. aug. 30. 07:13
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Gyorsfagyasztott?

Akkor visszavonom a házassági ajánlatom! Azt én is meg tudom csinálni, és magamba sem szerettem ezért a képességemért 🙂

2019. aug. 30. 07:20
 19/22 anonim ***** válasza:
A szépek, egyértelműen.
2019. aug. 30. 09:47
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

A szépek gyorsabban elkelnek, mert előre nem látod, hogy a 45. hülye kérdésnél mennyire idegesítő lesz

Az okosak tovább maradnak kapcsolatban, mert akkor is érdekesek amikor kifut a kinezet izgalma

2019. aug. 30. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!