Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azoknak a 40-50-es férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoknak a 40-50-es férfiaknak mi jár a fejébe aki tinikre hajtanak?

Figyelt kérdés

2019. aug. 27. 18:07
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Utolsó, köszönöm, hogy alátámasztod amit írtam:

"Ó... dehogynem 😀35 éves korom után lettem marha népszerű

- egyrészt, az elmúlt években komolyan megugrott a karrierem, magyar viszonylatban igen szépen keresek. Nem a pénz miatt" persze, hogy nem a pénz miatt, :)

"- a jó pasik egy jó része elkel," igen egyszerűen köddé válnak. Nem marad egy sem, nem válnak, kitartanak, mumifikálódnak.

" És persze, a 35+ éves nők jó része nagyon le van gatyásodva "- aha, erre a kifogásra vártam, azért kell tinikkel hemperegni, tulajdonkeppen belekenyszerítettünk titeket a választásba. :))

"És igen. Gúnyolódhatsz, hogy lemaradtak, de így van." - igen, lehet, hogy pillanatnyilag is verik a fejüket a falba. :=) Huffnagel effektus.

Viccet félretéve, nyilván mindenki ismer lecsúszott, tönkrement osztálytársat a múltból aki nagy reményekkel indult neki az életnek, negyven éves korára lecsövesedett, tönkrement esetleg öngyilkos lett és már nem él.

De ennek ezernyi oka lehet, nem csak a ribiskedés, bulizgatás, hanem traumák, családi tragédiák is állhatnak a háttérben férfiaknak és nőknél is egyaránt, olyan dolgok amiket nem tudott feldolgozni.

2019. aug. 28. 18:37
 32/35 anonim ***** válasza:
81%
Semmi sem jár a fejében? Mi férfiak vérszegény teremtések vagyunk. Mire a farkunk megtelik vérrel az agyunkba már nem jut.
2019. aug. 28. 19:59
 33/35 anonim ***** válasza:
78%

"Azoknak a 40-50-es férfiaknak mi jár a fejébe aki tinikre hajtanak?"

Hát mégis mi járna? A tinik. :)))

(kivéve, ha nyelvtan tanár. Akkor az, hogy egyeztetni kellene a mondatban az egyes és a többes számot, miegymást:"...férfiaknak mi jár a fejÜKbeN akiK tinikre...")

Egyébként Kérdező, az utóbbiban abszolút nincs igazad, valójában akik güzü módra tanulnak és karriert építenek amíg a többiek buliznak meg csajoznak, nos - ha nem vigyáznak - belőlük lesznek a "férjnek és apának való" béta-balekok.

2019. aug. 28. 20:13
 34/35 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már az incel nyelvet, "béta - balekok." Tudjuk tudjuk... Menjél inkább máshova trollkodni utolsó.
2019. aug. 28. 20:49
 35/35 anonim ***** válasza:
80%
Én ugyan egy percig se vagyok incel... boldog párkapcsolatban élek sok éve... tudod, olyanban, ahol pasinak néztek, és nem "férj-, és apának való" béta-baleknek:)))
2019. aug. 28. 21:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!