Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell kezelni ha ram hajtanak?
szoval... 25 eves lany vagyok. duci voltam (80 kilo) vilag eletemben kb, mar gyerekkoromban elhiztam sajna. igy hat igy telt a tinikorom, fiatal huszas eveim, nem is igazan hajtott ram soha senki. volt baratom, de netről ismertuk egymast, a mostanival is igy ismerkedtunk meg.
viszont elkezdten edzeni, helyesen etkezni, es mentek le a kilok. meg most is van egy kis felesleg, de mar nem annyora zavaro, es egyre tobben kezdemenyeznek. de en ezzel nem tudok mit kezdeni:( van baraton, szoval elkuldom oket, de komolyan lelkiismeretfurdasalom van hogy most szegeny lehet megbantottam:D pl tegnap bulizni voltunk, es volt egy csavo aki odajott tancolni, na ez is eleg uj nekem... egyszeuen mint egy kis bakfis viselkedem ilyenkor vigyorgok nevetek, mint egy hulye. a baratnoim meg mar tok rutinosan raznak le mindenkit, vagy flortolnek eppen. el fog mulni ez a fura erzesem ezzel kapcsolatban? volt valaki ilyen cipoben, lanyok?
van parkapcsolatom, nem ez volt a kerdes.
en is tudok kover lanyokat mondani akik ilyenek, de mindegyik extrovertalt, nagyhangu fajta, en nem ilyen vagyok. es amugy ezekre az ismeroseimre is sokkal kevesebb pasi mozdult ra mint egy atlag lanyra, csak ok tobbszor jartak el, meg ugye folyton haverkodtak mindenkivel, de ez nem ugyanolyan, mint mikor echte rahajtanak valakire mert jol nez ki.
Kulturáltan. Intelligensen
Mi ebben a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!