Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknak a 40-50-es férfiaknak mi jár a fejébe aki tinikre hajtanak?
16-18-20-25 éves koromban egy csomó körülöttem lévő lánynak volt a gimiben, az egyetemen 30-35+ éves pasija.
Jött a lányért kocsival, mikor nekünk jogsink sem volt, hozott a házibuliba pár üveg márkás piát, mikor mi már 2 sörre az összes pénzünk elvertük. Nyaralni ment a lánnyal, kettesben, mikor én magamra is csak sátrazást bírtam fizetni, és beköltözött a pasihoz, mikor én otthon laktam, mert a saját városomban tanulva nem kaptam kolit, albérletre meg nem futotta a diákmunkából.
Most ezek a hölgyek 35 felett valami hirtelen varázsütésre felfedezték a velük egykorú férfiakat, és vérmérséklettől függően szapulják felváltva a “tini ribiket”, akik gyakornokként felszedik a céges szingli férfiakat, vagy a pasikat, akiknek a fiatalabb korosztály kellett.
És persze, mi az, hogy ő 35+ éves szingliként nem kell, csak az 50-es férfiaknak.
Ha olyan a nexus, akkor gyakran visszakérdezek, hogy milyen párjuk volt 16-18-20 évesen. Az értelmesebb persze felfogja, hogy a kérdés egy csapda, és látja, hogy miért van ez.
Van aki persze nem erti az összefüggést aközött, hogy ő 16 évesen 25 éves férfivel járt, az egyetemen már befutott harmincasok társaságát kereste, most meg a korosztálya férfijai miért 25-28 éves nőkkel mutatkoznak.
#21 ez valami ribigimnázium volt? Nálunk nem nagyon volt jellemző a korkülönbséges kapcsolat. Egyetlen, felettünk járó lány szedte össze a harminc körüli tanár urat, azt is érettségi után, de róla kb. évekig pletykáltak.
Mondjuk az általad leírt nőknek valszeg olyan kiélt fejük lett 35 éves korra, hogy az 50-es férfiak korosztályukbelinek hiszik őket :D
#22, nem, ezt a 17-re írtam reagálás gyanánt. De voltaképp bármelyik hozzászólásra írhattam volna, amelyik a "társadalmi fogadtatáson" rugózik.
(egyébként tapasztalatom szerint tök alaptalanul, én pl. pontosan 0 db negatív reakcióval találkoztam anno)
#23, inkább valami normális gimi lehetett, nem egyházi vagy hasonló...
Nem tudom, te milyen helyekből indulsz ki, én még a párom osztálytársaival is teljesen normális viszonyban voltam...
Ez a "ribi"-zés meg kegyetlenül unalmas, bizony a lányoknak is joguk van a szexhez.
“Mondjuk az általad leírt nőknek valszeg olyan kiélt fejük lett 35 éves korra, hogy az 50-es férfiak korosztályukbelinek hiszik őket :D”
Ez amúgy teljesen igaz. A nők egy része fiatalon bőven két végén égeti a gyertyát, és mikor ez az életmód nyomot hagy rajta, akkor kezd kiabálni, hogy hol vannak a korabeli férfiak, mert hirtelen a megállapodás lesz a fontos.
De nem, Nem ribi gimi volt, ahogy a fősuli sem volt az, a csajok egy jó része mégsem a csóró szaktàrsakkal lógott, hanem a dolgozó férfivel, a munkahelyen is pályakezdőként nem a többi junior, hanem a már befutott sseniorok, managerek voltak a célpontok...
Ezzel együtt ribinek nem nevezném, mert volt aki 1-2 hosszú kapcsolatban volt ezen időszak alatt, csak éppen a gimi alatt egy már felnőtt férfivel, a fősulin meg egy már befutott férfivel.
És valóban nem mindek nő ilyen, de ők jellemzően nem is azon nyafognak, hogy a férfiak miért fiatal csajra gyúrnak, hanem élnek boldog családban, vagy ha elválnak, találnak másik párt, ha meg nem, akkor nem a férfiakat szapulják, hogy a fiatal csajok miatt rájuk sem néznek.
Az én környezetemben jellemzően csak azoknak a nőknek létfontosságú a barátnőm életkora, csak azok hívják az összes magánál idősebb férfivel járó nôt ribinek, akik 10-20 éve még rám nem nézték mert akkor még az idősebb pasi volt a jó pasi. Most meg, hogy az idősebb férfi már nem pálya, hirtelen valahogy vonzó lettem a szemükbe.
Utolsó: a probléma inkább az, amikor éveken át ő is szórakozik az idősebb férfiakkal, majd mikor ketyegni kezd az óra, akkor gondolja csak azt, hogy a 35 éves férfinek már nem kellene fiatal nővel járni.
25 évesen egy sem mondja, hogy bocs, nem kezd 30 feletti férfivel, mert mert az ilyennek már családot kellene alapítani a 30-as nőkkel... pedig a korrekt ez lenne
16-18-20-25 éves koromban egy csomó körülöttem lévő lánynak volt a gimiben, az egyetemen 30-35+ éves pasija. -
Hát persze, nem arról van szó, hogy te akarod nekünk így lefesteni szubjektíven a valóságot. A mi iskolánkban valahogy nagyon nem ez volt a jellemző. Fiatal, maximum egy két évvel idősebb fiú barátja volt majdnem mindenkinek.
Apuka korúakkal nem hogy nem volt menő, hanem ciki lett volna mutatkozni, mint ahogy ma is sokan nem vállalják fel az idősebb barátot, nem posztolják fel a közös fotókat (ha egyáltalán van) az Instagrammon!
A 12-es hozzászólásba írtam is, hogy 1 db. azaz egy osztálytársamnak volt egy idősebb lepukkant barátja. De most is jött a szokásos magyarázat a kommentelőktől, hogy biztos a pénz miatt.
Olyan nevetseges, senki ne áltassa már magát, hogy fiatalon azért nem kellett, mert nem volt elég pénze, bezzeg most, most mit meg nem tennének a nők ha vele lehetnének..
Csak sajnos lekéstek, ugye? :D
Az az igazság, hogy a jó pasik mindig kelendőek voltak és később is azok lesznek. Mert a jó kinézeten kívül jól kommunikálnak, ennyi a titok. Nincs olyan hogy valaki fiatal korában nem kell a kutyának se, később a 40-es éveiben kelleni fog a nőknek. Azokkal történhet meg akik tényleg pénzzel tudnak csak bevonzani valakit, mondjuk egy tipik érdekembert. Erre meg negyünk már büszkék...
Anno eleve vagy rossz nőknél kezdett, vagy sokkal jobb nőkre hajtott mint ő férfiben, vagy félénk volt kezdeményezni. Nem minden nő nézi a bukszát, akinek meg fontos, az kb. annyit is ér. Attól a nőtől semmit nem várhat az ember, önzetlenséget, barátságot, csak a pénzre csillan fel a szeme. Aki ennek tudatában választja az érdekembert, csak mert csinos, az viselje a következményeit is.
“Nincs olyan hogy valaki fiatal korában nem kell a kutyának se, később a 40-es éveiben kelleni fog a nőknek”
Ó... dehogynem 😀35 éves korom után lettem marha népszerű
- egyrészt, az elmúlt években komolyan megugrott a karrierem, magyar viszonylatban igen szépen keresek. Nem, a nők nem a pénzre jönnek, viszont van miről mesélni, utazások, kultúra, programok, amit csak akarok, ha bejön egy lehetőség, hogy mondjuk elmenjek egy koncertre külföldre, akkor nem töprengek, hogy telik e rá.
- a jó pasik egy jó része elkel
- a potenciális nők hirtelen tömegével elkezdenek olyan tulajdonságokat értékelni, amik fiatal koromban nem voltak vonzóak (ez főleg az idősebbeknek számít)
És persze, a 35+ éves nők jó része nagyon le van gatyásodva, ott a gyerek az előző kapcsolatból, az igazi jó pasik megkapják a fiatal csajt, vagy megállapodnak, így aztán hirtelen nagyot változnak a preferenciák. (Igen, tudok, a pasik is letobbannak, de ha nem, akkor hirtelen elkezdesz pozitívabbnak látszani. Pl jóképű bulis haverom 35 éves korára egy lecsúszott alkesz benyomását kelti. Régen ő volt a jó parti, most én).
És igen. Gúnyolódhatsz, hogy lemaradtak, de így van.
Találkoztam a múltkor egy ex osztálytárssal a suliból. Én jól öltözve, normális kocsival, sportosan, ő meg mint egy igazi kiégett party cica, elhizva, fél tonna smink mögött rejtegetett arccal... és jön, hogy igazán ihatnánk egy kávét, meg jó lenne elmenni valahova.
Hát, bocs, ha ez akkor jut eszébe, hogy milyen jó arc vagyok, amikor még megkaphatott barmilden férfit, akkor más lett volna a szitu, így viszont azt érzem, hogy neki eléggé beszűkültek a lehetőségei, és most inkább ribizik bárkit, a férfiak meg mocskok, hogy nem a korosztályukkal kezdenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!