Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális ha valaki harminc pluszos nőt?
Őszintén kíváncsi vagyok rá, hogy ők mivel indokolják.
33/f
Két fél lábam is van. Tényleg maga a válasz érdekel :D
33/f
A térképet később megnézem.
Amit itt írt valaki a példákkal:
Szerintem a tinikre hajtó idősebbek sérült és/vagy manipulatív emberek.
Lenne lehetőségük terápiára járni, a többséghez tartozni, megismerni önmagukat jobban, de nem akarnak.
Képzeld el, hogy valaki rád csurgatja a nyálát. Ez a valaki egy átlagember, direkt csinálja, változtathatna, de nem akar, a nyála rád kerül, borzasztó.
Aztán képzeld el, hogy egy baba nyála csorog végig rajtad, nem tud változtatni, mert életkorából adódóan képtelen rá, de a nyála rád kerül, borzasztó.
Mindkettőtől nyálas leszel, de mégis dühösebb vagy arra, aki tehetett volna valamit ez ellen, csak nem akart, mint arra, aki képtelen volt tenni ellene.
Egy felnőtt ember felismeri, ha kisebbséghez tartozik, el kellene kezdenie kutatni az okát, miért gondol valamit másképp, miért ítélik el sokan, amit szeretne, majd ha rájött milyen területes sérült, változtathat rajta.
Egy tini nem, mert a tinik életkori sajátossága a viselkedésének nagy része, ő kinőheti(nagyrészt kinövik), a felnőtt nem.
Én fentartom, hogy nem élnek boldogan csak maximum addig, amíg hasonló korba nem ér a gyerekük.
Hogy jó e képzelt boldogságban élni, erről mindenki mást gondol, de szerintem nem, mert nem tudhatod, mikor omlik össze az egész, hatalmas a kockázat. Asszem az arany virágcserép szól erről.
Ha pedig valamiért sosem jön rá a fiatalabb fél, hogy mi történt, akkor a virágot algernonnak hatás ugrik be, aki nem képes felismerni dolgokat, azoknak sokkal kevesebb a bajuk
A térképet most nézem.
"Lenne lehetőségük terápiára járni, a többséghez tartozni, megismerni önmagukat jobban, de nem akarnak." - mi az ördögért akarna mindenben az ember a többséghez tartozni? Aki azt akarja, nos az tényleg beteg (dependens személyiség)
Egy ép pszichéjű ember miben a többséghez, miben a kisebbséghez tartozik, de ez egy percig se zavarja, mert alapvetően önazonos, és nem másoknak akar mindenben megfelelni.
Legalább forrást linkelnél, hogy mi van a térképen..
Én ilyet találtam:
Several Western countries have raised their ages of consent recently. These include Canada (in 2008—from 14 to 16); and in Europe, Iceland (in 2007—from 14 to 15), Lithuania (in 2010—from 14 to 16), Croatia (in 2013—from 14 to 15), and Spain (in 2015—from 13 to 16).
Ez az, amit mondtam, fejlettebb nyugatiak emelnek..
Az nem volt tiszta nekem, hogy a beleegyezési korhatár jelentése csak felnőttekre vonatkozik és gyerekekre, nem két gyerek kapcsolatára, ott más vonatkozás van.
#67, ebben azért van pár tévedés Európát illetően (Portugália, Vatikán) szóval látszik, hogy a messzi Amerikában írták.
Ahonnan én idéztem neked:
És ez bizony az általános beleegyezési korhatár... lásd nálunk 14... DE... ha a partner 18 év alatti, akkor csak 12.
(mint említettem neked, az EU kb 80%-ban - lakosságszámra vetítve nyilván - 14-15 év, de ha van kedved, összeadhatod a számokat.
De tagállamok számában is ez a kategória vezet, ide tartozik 7+9 = 16 tagállam, a tagállamok száma meg 28.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!