Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális ha valaki harminc pluszos nőt?
Szerintem nem, 18F vagyok de a mai 16 évesek nagyobb ribik.. Én meg azokat nem tartom nőnek. Igaz kb 14-20 között keresnék elfogadó lányt magam mellé szóval harmincashoz közöm nincs.. Tény hogy a külső és a kor nem minden, de amit irsz annak tudható be hogy egy 16 éves átlag kis tiniribi kinéz vagy 25 nek.. Nekem nem jön be. Bár ha hűséges nekem akárki jó csak nő legyen és szeressen
18f
#2 A kérdés nem az általánosságban 16 évesekre vonatkozik, hanem egy illetékes 16 éves lányra.
Az meg simán elképzelhetō, hogy van olyan 16 éves lány, akit többre leget tartani egy 30-as nōnél.
Többre lehet tartani a 16 évest, de nem nőiességben.
20 éves korig tinik/gyerekek, 23 ig testileg éretlenek, kb 28tól fiatal felnőttek, utána lépnek felnőtt státuszba az emberek.
Számomra nő csak felnőtt ember lehet(nem csak számomra, szerintem a hivatalos definícióban is benne van)ezért aki egy nagyon növésben lévő serdülőt nőnek tart, az szerintem beteg.
Semmilyen tekintetben sem számít nőnek egy 16 éves, egyedül abban, hogy nőnek született, tehát egyszer azzá válik, pont, mint egy kisbaba, akinek a neme szintén nő.
Keressen tágabb szókincset, mert szerintem vonzóbbnak látja a 16 évest szexuálisan, ami úgy ahogy rendben van, de ilyenkor nem a nőt akarja megdugni hanem a nőihez hasonló testbe bújt gyereket.
Nem az, de ha 26-ot írtál volna, arra azt mondanám, hogy igen.
33/f
Kit érdekel? Úgy is az a fontos, hogy ki mondja. Véleménye mindenkinek lehet. :)
Tetszhet neki a 16 éves, az hogy megkapja e az már más kerdes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!