Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 évesen még nem késtem le arról, hogy apa legyek?
Figyelt kérdés
2019. aug. 20. 15:03
4/13 anonim válasza:
Bár mindenki élete véges, a férfiaknál annyira mégsem ketyeg az a bizonyos biológiai óra.
5/13 anonim válasza:
Még nem, de már ketyeg az óra.
33/f
7/13 anonim válasza:
Dehogynem ketyeg. A sperma minősége romlik, a pasik meg előbb halnak.
8/13 anonim válasza:
Láthatunk a "sztárvilágból" sok 60 feletti apukát is, ott nincs biológia akadály, a kérdés csak, hogy mennyi idő marad még a gyermekkel eltöltött időre...
9/13 anonim válasza:
Magyar sztárok között is. Komár László és Somló Tamás is tizenéves gyereket hagyott árván.
10/13 anonim válasza:
Első vagyok, a 42 éves sógorom sincsen túl jó állapotban fizikailag. Tehát ez az óra ketyegés sajnos férfiaknál is létezik, hiába pontoztok le majd engem is és próbáljátok magatokat nyugtatni. Én nőként sem vállalnék már ennyi idősen emiatt. De aki bevállalja lelkileg is ezt a kockázatot és elő tudja teremteni előre a gyereke taníttatásához stb. az anyagiakat így biztosítva a jövőjét, akkor hajrá, van aki 80 évesen is jó állapotban van szellemileg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!