19 évesen mikről késtem már le? Mikre nem lesz már lehetőségem a jövőben? Hogyan kell viselkednem ezek után?
Egy biztos, már büntethető vagy. :)
Gondolj bele, ha 10 évesen kirabolsz pár bankot, már nem itt tartanál.
Ne viccelj, egy csomó dologhoz még túl fiatal vagy.
Ne szórakozz! Mit mondjak én 30 évesen??? Tiszta csóró vagyok, pedig azt hittem ekkorra már családom lesz!
Mondjuk arról késtél le, hogy ritmikus sportgimnasztika bajnoknő legyél! Hacsak nem vagy az. :-)
Előtted az élet, ébresztő!!! :-)
"Gyerekjeggyel belépni egy rendezvényre"
:D Ezen mekkorát nevettem, tetszik!
Viszont nem biztos a dolog! Én vagy 24 voltam, mikor gyerekjegyet adtak nekem egy múzeumban. A titok nyitja: baseball sapka + lüke ábrázat! :-))
az tök jó, hogy 17-19évesen már mindent megtettetek amit lehetett...
gondolom megmásztátok a Mount Everestet, ugrottatok ejtőernyővel, szültetek gyereket, búvárkodtatok a tengerben, utaztatok léghajón, repülőn, helikopteren és tengeralattjárón, áthajóztatok az egyenlítőn, dolgoztatok önkéntesként fejlődő országban, úsztatok delfinekkel, sétáltatok a szavannán, néztetek oroszlánokat terepjáróból, beutaztátok a világot és megtaláltátok a boldogságot ilyen fiatalon
klassz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!