Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 22 évesen még nem késtem el...

22 évesen még nem késtem el az angol nyelvvizsgával?

Figyelt kérdés
2014. jan. 7. 13:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. jan. 7. 13:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi az összefüggés a kor és a nyelvvizsga között?
2014. jan. 7. 14:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Párom 30 évesen csinált németet, 32 évesen angolt. Ő sem késett el.
2014. jan. 7. 14:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Mihez kell?

Mióta tanulod?

2014. jan. 7. 15:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem késtél el.

Idősebb emberek is járnak nyelvvizsgázni, nem csak középiskolások meg egyetemiszák, fősulisok... nem szégyen, sőt, légy rá büszke.

Nyelvvizsga nem csak a továbbtanuláshoz és a diplomához kell, sok munkahely múlik rajta esetleg többletfizetés jár érte ha olyan munkakörben dolgozik az illető.

Nincs felső korhatár, 14 éves kortól lehet menni. El sem évül, tehát ha 14 évesen C1 szintet tettél (elviekben lehetséges), akkor életed végéig felsőfokon "beszéled" azt a nyelvet. :D

2014. jan. 7. 18:15
 6/7 A Tengerész ***** válasza:
Nem. Nem is értem a kérdést. Mi az hogy "elkéstem"? Mondjuk ha valaki 86 évesen nyelvvizsgázik, az a statisztika szerint túl sokáig már nem fogja gyümölcsöztetni a tudást. De 22 évesen??? Halni készülsz?
2014. jan. 13. 19:55
 7/7 Hunor60 válasza:
Én most nyelvvizsgáztam angolból, 53 évesen. És akkor mi van? Nem gondolom, hogy ki kellett volna hagynom...
2014. jan. 14. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!