Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan is van ez pontosan az...

Hogyan is van ez pontosan az ECL C1 angol nyelvvizsgával pontosan?

Figyelt kérdés
A szövegértési (reading) feladatokról van szó. Például amikor a szövegben az szerepel, hogy "high maternal mortality rate", és ez is lenne a válasz az egyik kérdésre, a megoldókulcs azt írja, hogy "too many women die of childbirth". Ezek szerint a megoldókulcsba csak a saját szavaimmal válaszolhatok, és különben nem jár rá pont? Előre is köszi.
2013. szept. 27. 18:15
 1/4 AlexTurner válasza:
elvileg nem lehet kimásolni a szövegből, én nyáron voltam c1-ezni és ott mondta is aki bent volt, h nem kimásolni kell, hanem válaszolni
2013. szept. 27. 18:50
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ:) ha nem nagy fáradság,megköszönném, ha leírnád nekem mik voltak az esszéfeladataid és a szóbeli téma:))
2013. szept. 27. 19:57
 3/4 AlexTurner válasza:
szóbeli első része: a partnerrel megkellet beszélni a mai munkavalálalási lehetőséget ( könnyű / nehéz elhelyezkedni stb. ) 2. része 4 képet kaptam amik nekem ilyen natural disasterek voltak és ezeket kellett kifejteni. Esszétémáim pedig, hogyan képzeled el a világot és magad 50 év múlva, a másik pedig a kaják voltak ( jók / rosszak sok mű cuccot eszünk e vagy sem ) persze az esszénél kapsz 4 pontot amit bele kell írnod, szóval annyira nem nehéz !! :D
2013. szept. 28. 10:19
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszod sokat segítettél:) jövő pénteken megyek, nagyon izgulok..
2013. szept. 28. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!